Με Κάλβο κόντρα στον Ατρόμητο η Βέροια

Η Βέροια δίνει την Καθαρά Δευτέρα τον πρώτο από τους οκτώ "τελικούς" στη Super League, καθώς υποδέχεται τον Ατρόμητο (19.30). Διαθέσιμος ο Τόνι Κάλβο, επιστρέφει ο Σιρίλ Καλί. Οι επιλογές του Ράτκο Ντόστανιτς.

Ουραγός στη Super League ύστερα από 21 παιχνίδια είναι η Βέροια με 13 βαθμούς. Απομένουν οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε και την Καθαρά Δευτέρα, στις 19.30, διεξάγεται ο πρώτος από τους "τελικούς" που έχει μπροστά της ομάδα της Ημαθίας.

Συγκριτικά με την προηγούμενη αποστολή και το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εκτός έμειναν οι Μελίσσης, Παπαδόπουλος και Μαυριάς, ενώ αντίθετα στα πλάνα του Ράτκο Ντόστανιτς τέθηκε ξανά ο Τόνι Κάλβο, που προ ημερών είχε ενοχλήσεις.

Επιστρέφει από τιμωρία ο Σιρίλ Καλί, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Τζιώρας. Το δελτίο του Ηλιάδη δεν έχει εκδοθεί και έμεινε εκτός, όπως και οι Σουλέ και Χατζί. Οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού για την αναμέτρηση στην Ημαθία έχουν ως εξής:

Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Σισοκό, Αντονιάν, Τομάς Γκονθάλεθ, Μπαλάφας, Λινάρδος, Άρσε, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Κάλβο, Μίλιεβιτς, Σαρπόνγκ, Κωνταντινίδης, Τζιώρας και Καπετάνος. Η "Βασίλισσα του Βορρά" είναι στην τελευταία θέση, ενώ ο Ατρόμητος είναι 9ος με 29 βαθμούς.