Κρίσιμη έξοδος για την Βέροια στα Περβόλια

Με στόχο να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσει την βαθμολογική επαφή με τις ομάδες που κυνηγούν την παραμονή στην κατηγορία πέταξε για την Κρήτη η Βέροια. Την Κυριακή το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά και η κρισιμότητα του ματς είναι μεγάλη.

Αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης εναντίον του Πλατανιά στο Δημοτικο Γήπεδο Περιβολίων (12/03/2017, 17:15).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Dostanic ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Lopez Perez, Asigba, Βασιλαντωνόπουλος, Kali, Sissoko, Andonian, Tomas Gonzalez, Μπαλάφας, Λινάρδος, Belaid, Hadji, Stojcev, Calvo Arandes, Miljevic, Sarpong, Κωνταντινίδης και Καπετάνος.

Ο Πλατανιάς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για τον αυριανό αγώνα στα Χανιά, κατά της Βέροιας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, που είχε χάσει το τελευταίο ματς με τη Ξάνθη λόγω τιμωρίας, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Γιάγια Μπανανά, που ήταν επίσης τιμωρημένος για τον αγώνα στα Πηγάδια. Από την άλλη, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Βιτάλι Πριντέτα, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Σίγκνιεβιτς, Μαραγκός, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης και Μπανανά.