"Κλινικά" νεκρή η Βέροια έχασε και από τον Πλατανιά

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στα Περιβόλια από τον Πλατανιά η Βέροια. Η...πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Η Βέροια έχασε νωρίς τον Αντονιάν με δεύτερη κίτρινη, δέχθηκε στο...καπάκι γκολ και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να αντιδράσει και να απειλήσει τον μέτριο αντίπαλο. Η Βέροια έδείξει εικόνα ομάδας που έχει δεχθεί την μοίρα της και πληγωμένη από το βουνό των προβλημάτων που την ταλαιπώρησαν και την ταλαιπωρούν, οδεύει προς την Β' εθνική.

Στο πρώτο μέρος ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά περιμέναμε ένα εικοσάλεπτο για να δούμε μια τελική προσπάθεια. Η Βέροια απείλησε πρώτη με δυνατό σουτ του Τομάς έξω από την περιοχή, στο 22’, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Πολύ νωρίς ο σχεδιασμός της Βέροιας άλλαξε. Στο 23’ ο Αντονιάν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η «Βασίλισσα» αναγκάστηκε να συνεχίσει το ματς με δέκα παίκτες.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα επέτρεψε στον Πλατανιά να αυξήσει την πίεση του και στο 29’ να φτάσει στο γκολ. Μετά από σέντρα του Μενδρινού, ο Μουνάφο έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεζ.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Πλατανιάς είχε μόνο μία τελική φάση στην περιοχή του Λόπεζ, στο υπόλοιπο τέταρτο του πρώτου μέρους. Στο 33’ο Στάθης έκανε τη σέντρα και ο Σίγκνιεβιτς με τακουνάκι προσπάθησε να νικήσει τον Λόπεθ που μπλόκαρε την μπάλα.

Η Βέροια από την πλευρά της κράτησε μακριά τον αντίπαλο από την περιοχή της αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ισορρόπησε αλλά δεν κατάφερε να πατήσει περιοχή. Από την άλλη, ο Πλατανιάς διατήρησε χωρίς κίνδυνο το προβάδισμά του και στο 59’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει και δεύτερο γκολ για να καθαρίσει το ματς. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Λόπεθ βγήκε χωρίς να καταφέρει να διώξει την μπάλα και στην συνέχεια ο Γιακουμάκης έκανε το ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά (46’ Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (71’ Στανισάβλιεβτς), Γιορέντε (80’ Ντεβέσα), Γιακουμάκης, Μανούσος, Σίγκνεβιτς.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Μπαλάφας (69’ Μπελαΐντ), Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ (73’ Μίλιβιτες), Στόιτσεφ (46’ Σισοκό), Καπετάνος.