Τελευταία ευκαιρία της Βέροιας το Σάββατο με Κέρκυρα

Το «τελευταίο της χαρτί» προκειμένου να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για παραμονή στην Super League, «παίζει» αύριο η Βέροια, καθώς για την 25η αγωνιστική, υποδέχεται (15:00) την Κέρκυρα. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επικτακτική για την ομάδα της Ημαθίας, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, τα περιθώρια απλώς θα... πάψουν να υπάρχουν.

Ωστόσο τα προβλήματα για τον Ράτκο Ντόστανιτς δεν λείπουν, καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τραυματία Αρτσε, τον Αντονιάν που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πλατανιά και τον Ασίγκμπα που έχει δηλωθεί να εκτίσει στο ματς αυτό την ποινή του λόγω καρτών.

Την αποστολή της Βέροιας, αποτελούν οι Καντιμοίρης, Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Σισοκό, Ράδης, Μαυριάς, Σουλε, Χατζί, Γκονζάλες, Μπαλάφας, Λινάρδος, Μπελαϊντ, Στόϊτσεφ, Κάλβο, Σαρπόνγκ, Κωνταντινίδης, Τζιώρας και Καπετάνος.

Η Κέρκυρα

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναπαυτούν και να διεκδικήσουν τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 15:00 με τον Ελληνα τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Κέβιν, Ντιόγκο, Γκόμες, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κεϊτά, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Ντουαλά, Επστάιν, Τουράμ, Ονίλο Γεωργακόπουλος και Παμλίδης.