Logo

"Φιλί της ζωής" η νίκη επί της Κέρκυρας για την Βέροια

Την τρίτη της φετινή νίκη σημείωσε η Βέροια. επικράτησε με 4-0 της Κέρκυρας και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Η Βέροια προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και σημείωσε άλλα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος και έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και χωρίς να προβληματίσει ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στο 25' ο Στόιτσεφ εκτέλεσε φάουλ, ο Μπαλάφας πετάχτηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σε αυτό το διάστημα η Βέροια είχε και δυο καλά σουτ του Στόιτσεφ. Στο 7' έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 28' ο Στόιτσεφ δοκίμασε με σουτ έξω από την περιοχή να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ο Κουτζαβασίλης έπεσε στην γωνιά του και μπλόκαρε

Η Κέρκυρα στο πρώτο μέρος απείλησε δυο φορές. Στο 7' πλασέ του Επστάιν από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Λόπεζ και στο 12' κεφαλιά του Νίκιτς μετά από κόρνερ, η μπάλα κατέληξε έξω.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά η Βέροια ήταν αυτή που απείλησε.

Στο 51' ο Κάλβο βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε το σουτ και τελευταία στιγμή έβαε την κόντρα ο Σπίνουλας ενώ στο 55' ο Κάβο γύρισε στον Καπετάνο που έκανε την προβολή και ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε.

Στο 59' η Κέρκυρα είχε μια ευκαιρία. Μετά από σέντρα ο Γκομές έκανε την κεφαλιά και ο Καντιμοίρης μπλόκαρε.

Η Βέροια συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ και στο 62' ο Κάλβο έκανε ένα ο Κουτζαβασίλης.

Η προσπάθεια της Βέροιας έφερε καρπούς. Στο 63' μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Σαρπόνγκ για τον Στόιτσεφ, ο τελευταίος με αριστερή προβολή έκανε το 2-0!

Στο 68' η Βέροια πέτυχε και τρίτο τέρμα. Μετά από σέντρα του Σαρπόνγκ από αριστερά, ο Καπετάνος πετάχτηκε στην μικρή περιοχή και με προβολή έγραψε το 3-0!

Στο 90' η Βέροια έτυχε και τέταρτο γκολ. Ο Κάλβο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Καλί από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Η Βέροια θα μπορούσε να πετύχει και πέμπτο γκολ στις καθυστερήσεις αλλά ο Κουτζαβασίλης νίκησε στο τετ α τετ τον Καπετάνο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαμούρης (Δημητριάδης, Δίπλαρης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Ντόστανιτς) Λόπεζ (46' Καντιμοίρης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τομάς (64' Σουλέ), Καλί, Λινάρδος, Στόιτσεφ (71' Μπελαίντ), Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτσαβασίλης, Κεϊτά (33' Ντυαλά), Ντιμιτρόφσκι, Γκόμεζ, Σπίνουλας (65' Ονίλο), Επστάιν, Ντιόγκο Κέβιν (46' Παμλίδης), Ντιόγκο Τζορντάο, Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb