Χαραλαμπίδης: "Άδικο το αποτέλεσμα" - Νικολαΐδης: "Πέρασε ο πιο τυχερός"

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα Βέροια - Αιγινιακός ο προπονητής της "Βασίλισσας" Απόστολος Χαραλαμπίδης. Στις δηλώσεις του σημείωσε: "Με βάση την εικόνα του αγώνα δικαιούμασταν την πρόκριση. Με μια φάση στο 94' ο Αιγινιακός μας πήρε την πρόκριση. Κρατάμε την καλή εμφάνιση. Με τις προσθήκες θα δημιουργήσουμε καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν άδικο. Τα παιδιά δικαιούνταν την πρόκριση. Κάναμε προσπάθεια και καταθέσαμε τις δυνάμεις μας. Αυτή την περίοδο δεν είμαστε έτοιμοι".

Σε ερώτηση πόσοι παίκτες θα αποκτηθούν ακόμη, ο κ. Χαραλαμπίδης είπε ότι εκτός από τους Ντόγο και Τσοντάκη που αναμένονται τα δελτία τους, θα έρθουν άλλοι 4-5 παίκτες.

nikolaidis

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης δήλωσε: "Σήμερα πέρασε ο πιο τυχερός. Εμείς έπρεπε να διαλέξουμε αυτή την εβδομάδα αν θα ακολουθήσουμε την προετοιμασία μας ή αν θα προετοιμαστούμε για το ματς με την Βέροια. Εγώ θα προτιμούσα να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και να το δούμε ως φιλικό. Μέχρι σήμερα δεν κάναμε φιλικά. Ήταν μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες μου η πρόκριση".