Logo

Ήττα της Βέροιας από τον Άρη

Την ήττα με 4-0 γνώρισε στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη η Βέροια. 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή και στην πρώτη τους καλή επιθετική προσπάθεια έκαναν και το 1-0 στο 8΄με τον Πασά, να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα της Βέροιας, μετά από προσπάθεια ημιτελή του Διαμαντόπουλου, που έγινε δέκτης της μπάλας από τον Μουμίν, που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Βέροιας.

Η κυριαρχία του Άρη ήταν σαφής καθ΄όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μετά από 2-3 καλές χαμένες ευκαιρίες ήρθε το πέναλτι υπέρ του στο 40' και η εύστοχη εκτέλεση από τον Διαμαντόπουλο για το 2-0.

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει τον Άρη ενώ οι κίτρινοι παρά τις αλλαγές τους μπόρεσαν και έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Παυλίδη στο 64’.

Το 3-0 δεν ήταν το τελικό σκορκαθώς ο Μιλούνοβιτς σκόραρε στο 90’ για το 4-0 με τον κόσμο του Άρη και τον Δημήτρη Σπανό να βλέπουν την απαραίτητη πρόοδο της ομάδας τους.

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46΄Καντιμοίρης), Βαλεριάνος (82΄Κλιγγόπουλος), Σόουζα (70΄Τσουμάνης), Δεληζήσης (70΄Μαραγκός), Τζανακάκης (82΄Νέτο), Νίκιτς (75΄Λώττας), Μουμίν (82΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (46΄Μπαργκάν), Κάσσος (46΄Ντούνης), Στεφάνοβιτς (46΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (70΄Καπνίδης)

Βέροια (Α. Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράντζης, Τερζής, Νύκταρης, Λαζόπουλος, Σταυρίδης, Ζυγκερίδης, Μεξής (28΄Καραγιάννης)

Έπαιξαν επίσης οι: Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνει

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb