Φιλική ήττα στις Σέρρες για την Βέροια

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό σε φιλικό αγώνα η Βέροια.  Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι από τη «Βασίλισσα του Βορρά» στην πρόβα τζεναράλε, ενόψει της έναρξης της Football League σε μία εβδομάδα. Το σκορ για τα «Λιοντάρια» άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Τσιμίκας με σουτ. Το 2-0 έγινε στο 67΄από τον Δούμτσο, έπειτα από σέντρα του Στέβιτς.

Οι παίκτες της Βέροιας βρέθηκαν τρεις φορές τετ-α-τετ με τον Ρίστιτς αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σέρβο τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Δύο φορές με τον Καμερουνέζο Βανκεβαί Ρούνεϊ (στο 16ο και στο 25ο) και μία φορά με τον Γιάννη Μπαστιάνο (στο 60ο) που αγωνίζεται δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιάκκας, Πόζογλου, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Ρούτσης. Πάγκος: Δεμένικος, Δούμτσος, Τζιτζικαλάκης, Γιαξής, Φουσού, Καπτέλι, Ζυγκερίδης.

Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι, Μπαστιάνος, Λίταινας, Μπλέτσας. Πάγκος: Σοϊλεμέζογλου, Οφέι, Λαζόπουλος, Δόρης Νύκταρης, Βάλις, Γιαμόα.