Logo

Με εκτελεστή τον Ρούνεϊ κέρδισε την Σπάρτη η Βέροια (φωτογραφίες)

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής, επικράτησε με 1-0 της Σπάρτης. Το γκολ της νίκης σημείωσε για τους Ημαθιώτες ο Ρούνεϊ στο 75' με κεφαλιά.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και χωρίς τέρματα. Το θέαμα ήταν φτωχό με πολύ λίγες φάσεις απέναντι στους δυο τερματοφύλακες. Η Βέροια είχε μόνο ένα απειλητικό δίλεπτο, από το 22’ έως το 24’.

Στο 22’ ο Μπαστιάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Μάγκας έδιωξε με το κεφάλι προς τα πίσω και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Σουλιώτης έκανε την προβολή από κοντά αλλά οι αμυντικοί της Σπάρτης απομάκρυναν την μπάλα πάνω από την γραμμή. Στο 24’ ο Μπλέτσας προσπάθησε με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή να αιφνιδιάσει τον Γιακουμή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Από την πλευρά της η Σπάρτη είχε δυο καλές στιγμές. Στο 37’ ο Μπαρέττας έκανε την σέντρα σουτ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Γιαγκιόζη αλλά σταμάτησε στην ρίζα της καθέτου δοκού και έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς της Βέροιας να απομακρύνουν. Στο 45’ πάλι ο Μπαρέττας εκτέλεσε απευθείας φάουλ από δεξιά αλλά ο Γιαγκιόζης έδιωξε με γροθιές.

Στο δεύτερο μέρος μπορεί ο ρυθμός να μην ανέβηκε, είχαμε ωστόσο περισσότερες φάσεις στις δυο περιοχές,.

Στο 54’ σε γέμισμα του Ράντι, ο Μάγκας προσπάθησε με γυριστή κεφαλιά να βρει εστία αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Την κλασσική ευκαιρία για γκολ την δημιούργησε η Βέροια στο 60’. Ο Μπαστιάνος έκανε την κούρσα, πέρασε σαν σταματημένους τους αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή κι έκανε ένα χλιαρό πλασέ το οποίο μπλόκαρε ο Γιακουμής πέφτοντας στην γωνία του.

Στο 61’ ήταν η σειρά της Σπάρτης. Ο Ζουλιώτης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Ράντι προσπάθησε από την μικρή περιοχή να σκοράρει αλλά ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε.

Η Βέροια είχε δυο καλές στιγμές πριν ανοίξει το σκορ. Στο 70’ μετά από κόρνερ ο Λάσκαρης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γιακουμής σε καλή θέση μπλόκαρε εύκολα και στο 71’ απευθείας φάουλ του Μπαστιάνου έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Σπάρτης.

Στο 75’ έγινε το 1-0. Ο Ουνγιαλίδης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Ρούνεϊ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις, ο Γιαμόα έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Ρούνεϊ πήδηξε ψηλότερα και πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Δραγούσης (Στεφούλης, Μωυσιάδης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Χαραλαμπίδης) Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Δώρης, Βάλιες, Λάσκαρης (85’ Γιαμόα), Μπλέτσας, Λίταινας (69’ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Ουνγιαλίδης (87' Μέξης).

ΣΠΑΡΤΗ: (Τζαναβάρας) Γιακουμής, Μπαρέττας, Ράνος, Μάγκας, Βοσνακίδης (84’ Φουρτάδο), Ράντι (73’ Γουόρντεν), Νιάρος, Τριανταφυλλάκος, Ζουλιώτης, Παναγιώτου (46’ Μπέλης), Οικονομόπουλος.

Μικρά μικρά

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο διεξήχθη το ματς. Το βαρύ γήπεδο αλλά και η πολύ κακή γενική κατάστασή του δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών.

Πολύ λίγοι οι φίλαθλοι και σε αυτό το ματς. 150-200 μετά βίας όσοι επέλεξαν να περάσουν το σαββατιάτικο απόγευμα στο γήπεδο.

Μειώθηκε αισθητά η ορατότητα στο δεύτερο ημίχρονο λόγω της συννεφιάς και αρχικά άναψαν οι δυο προβολείς και στην συνέχεια και οι άλλοι δυο για να μπορούν να αγωνιστούν οι αθλητές.

{jlex}flickr:72157690413372555{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb