Έχασε από τα Τρίκαλα η Βέροια (φωτογραφίες)

Την ήττα με 0-1 γνώρισε από τα Τρίκαλα η Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα, σημείωσαν στην κόντρα ένα γκολ και πήραν τη νίκη. Η Βέροια από την πλευρά της δεν κατάφερε να γίνει απειλητική και το γκολ που δέχθηκε ήταν αρκετό για να την οδηγήσει στην ήττα.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. Τα Τρίκαλα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έφταναν έως έξω από την περιοχή της Βέροιας αλλά δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν συνεργασίες που θα τους φέρουν σε θέση εκτέλεσης. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήταν ένα σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από απόκρουση του Γιαγκιόζη σε εκτέλεση κόρνερ, το οποίο πέρασε ψηλά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν επίσης ένα γυριστό σουτ του Ανδρεόπουλου στο 4’ από πλάγια θέση, το οποίο πέρασε ψηλά άουτ. Επίσης στο 17’ ο Μιλοσάβλιφ έπιασε «αέρα» στο ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Ζγκούρη.

Η Βέροια από την πλευρά της ήταν μαχητική. Οι παίκτες της χωρίς να παίζουν κλειστά ήταν αποτελεσματικοί στην αμυντική τους συμπεριφορά αλλά επιθετικά δεν κατόρθωσαν να μπουν στην αντίπαλη περιοχή. Σε όλο το 45λεπτο η Βέροια είχε μια φάση για γκολ. Στο 41’ ο Ουνγιαλίδης μπήκε και έκανε από πλάγια θέση ένα ελεύθερο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Χωρίς να έχουν τον έλεγχο, τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ στο 64’. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ζγκούρης έκανε την πάσα στον Μιλοσάβλιεβ και ο τελευταίος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1. Νωρίτερα, στο 61’ ο Χιντζίδης με απευθείας κτύπημα κόρνερ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Γιαγκιόζη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε δύσκολα.

Η Βέροια προσπάθησε να ανέβει ψηλότερα για την ισοφάριση αλλά κοντά στο γκολ βρέθηκαν τα Τρίκαλα. Στο 86’ μετά από σέντρα από δεξιά, ο Μιλοσάβλιβ βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.

Στις καθυστερήσεις, ο Ντακόλ έφυγε μόνος στην αντεπίθεση, αλλά ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε το σουτ.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Νατσιόπουλος, Παπαδόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ: (Χαραλαμπίδης) Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης (85’ Λαζόπουλος), Λάσκαρης, Μπλέτσας (38’ Γιαμόα), Δόρης (69’ Οφέι), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Ουνγιαλίδης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Αντωνίου) Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (56’ Χιντζίδης), Κατσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μιλοσάβλιεβ, Ντακόλ, Κάπος (14’ Ζγκούρης), Τόμιτς

Μικρά - μικρά

* Την συμπαράσταση 150-200 φίλων της είχε η ομάδα των Τρικάλων. Οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι ήταν αρκετά εκδηλωτικοί και προσπάθησαν τραγουδώντας να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών τους.

* Σε παλιά λιμέρια βρέθηκε ο Άγγελος Βέρτζος. Ο αμυντικός των Τρικάλων είχε δυο θητείες στην Βέροια και είναι αγαπητός στην Βεροιώτικη κερκίδα.

* Από μια απώλεια είχαν οι δυο ομάδες στο πρώτο μέρος. Τα Τρίκαλα έχασαν τον Κάπο στο 14’ με τραυματισμό και η Βέροια τον Μπλέτσα στο 38’. Στο δεύτερο μέρος, στο 54’ τα Τρίκαλα έχασαν και τον Γκόλια.

* Περισσότεροι από τις τελευταίες φορές οι φίλαθλοι της Βέροιας. Όχι ότι είχαμε καμιά ανατρεπτική αλλαγή του αριθμού τους ωστόσο ήταν πιο «ζωηροί». Μάλιστα στα συνθήματά τους ήταν και η Μακεδονία, που είναι θέμα των ημερών.

{jlex}flickr:72157664395074638{/jlex}