Logo

Έκοψε την βασιλόπιτα η Βέροια - Κικερίδης: "Αισιοδοξία για το μέλλον" (φωτογραφίες)

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε την Παρασκευή το μεσημέρι, στο Κτήμα Αλέξανδρος, η ΠΑΕ Βέροια. Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Μέξης (φωτογραφία), ο οποίος βρήκε το φλουρί στα πιτάκια των αθλητών, ενώ στην κεντρική βασιλόπιτα το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι των δημοσιογράφων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προπονητική ομάδα, προσωπικό και ποδοσφαιριστές (όλοι πλην του τραυματία Μπλέτσα) ενώ δεν παραβρέθηκε κανείς από την διοίκηση. 

Στην ομιλία του ο γενικός διευθυντής Γιώργος Κικιερίδης τόνισε ότι το μέλλον της ομάδας είναι αισιόδοξο, σύμφωνα με μήνυμα που προέρχεται από την διοίκηση, ενώ για τα οικονομικά της ομάδας τόνισε ότι μπήκαν σε δρόμο νοικοκυρέματος. "Η ομάδα δεν είναι ούτε του Αρβανιτίδη, ούτε του Καρυπίδη, ούτε του Παπαδόπουλου. Η ομάδα ανήκει στην Βέροια" τόνισε ο κ. Κικερίδης. 

Εκ μέρους των παλαιμάχων ο Τάκης Παπατζίκης είπε απευθυνόμενος στους αθλητές ότι πρέπει να έχουν όνειρα και να δουν την Βέροια ως ένα σκαλοπάτι για μια μεγάλη καριέρα.

Η αίθουσα και το γεύμα ήταν μια προσφορά του Αλέκου Μαργαρίτη, ιδιοκτήτη του Κτήματος Αλέξανδρος. Η βασιλόπιτα και τα γλυκά ήταν μια προσφορά του Νίκου Κουτόβα, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου Lido. Αμφότεροι είναι φανατικοί οπαδοί της "Βασίλισσας" του Βορρά.

{jlex}flickr:72157664593342708{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb