Με ανατροπή η Βέροια κέρδισε τον Παναιγιάλειο

Παληκαρίασια νίκη, με ανατροπή, σημείωσε η Βέροια επί του Παναιγιάλειου. Η Βασίλισσα βρέθηκε μόλις στο 2' πίσω στο σκορ αλλά οι παίκτες της βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έκαναν την ανατροπή, φθάνοντας στο πανηγυρικό 3-1.

Το ματς ξεκίνησε άσχημα για την Βέροια. Στο 2’, ο Δόρης έκανε το λάθος γύρισμα στον Γιαγκιόζη, ο Τιμούρ πήρε την μπάλα και με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και στο 7’, όταν μετά ο Τιμούρ πετάχτηκε στην πλάτη των αμυντικών της Βέροιας, έκανε το μακρινό σουτ, βλέποντας τον Γιαγκιόζη εκτός εστίας.

Η Βέροια συνήλθε, έλεγξε τον ρυθμό και απείλησε με απευθείας κτύπημα φάουλ του Λίταινα 26’, το οποίο κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα όμως η Βέροια ισοφάρισε. Ο Λίταινας εκτέλεσε κόρνερ και ο Δαμιανάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-1 στο 29’.

Η ισοφάριση ανέβασε την ψυχολογία των παικτών της Βέροιας και τους έδωσε την ώθηση να ανέβουν ψηλότερα. Στο 34’ μάλιστα ο Ρούνεϊ έπιασε μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Άουτ κατέληξε και το σουτ του Δόρη, έξω από την περιοχή, στο 43’.

damianakis

Η Βέροια έψαξε το δεύτερο γκολ και στο 59’ έφτασε στο 2-1. Ο Μπαστιάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Λάσκαρης έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Μπλέτσας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εκτός από το προβάδισμα στο σκορ, η Βέροια απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 63’. Ο Γκούμας κλότσησε από πίσω, πάνω σε μαρκάρισμα, τον Δόρη και ο διαιτητής του έδειξε σωστά την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Θυμίζουμε, ότι ο Γκούμας κουβαλούσε από το πρώτο ημίχρονο, μετά από αψιμαχία με τον Δόρη.

mplets

Στο 72’ η Βέροια αγκάλισε τη νίκη. Ο Μπαστιάνος έκανε την συρτή σέντρα από δεξιά, ο Γραμματίκας προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 84' ο Μπαστιάνος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 89' αποβλήθηκε ο Δόρης με κίτρινη κάρτα. Στο ίδιο λεπτό, ο Οφέι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σούταρε άουτ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Βογιατζής, Παπαλίτσας)

ΒΕΡΟΙΑ: (Τερζής) Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος (80’ Οφέι), Δόρης, Καψάλης, Κοζάκης, Μπλέτσας, Λίταινας, Γιαμόα (46’ Μπαστιάνος), Ρούνεϊ (90’ Μέξη), Λάσκαρης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: (Δημητρίου) Τσάπαλος, Γραμματίκας (80’ Τσάινα), Βλάχος, Μηλιώτης, Πολυνιάδης (72’ Χαρίτος), Γαβριηλίδης, Γκούμας, Σκαρτσίλας, Σμίλτος (56’Ντέιβιτ), Τιμούρ, Σταματής.

* παρά το κάλεσμα που έγινε, οι φίλαθλοι ήταν λιγότεροι από τις προηγούμενες φορές.

* Ένα λεπτό νωρίτερα σφύριξε το ημίχρονο ο διαιτητής Σιδηρόπουλος και προκάλεσε την γκρίνια των λίγων φιλάθλων.

* Και τα τρία γκολ της Βέροιας, πανηγυρίστηκαν στον πάγκο της ομάδας, αγκαλιά με την προπονητική ομάδα.