Φιλική νίκη της Βέροιας στο Αιγίνιο

veria xanthi

Νικηφόρο ήταν το φιλικό της Βέροιας στο Αιγίνιο με αντίπαλο τον τοπικό Αιγινιακό. Η Βέροια επιβλήθηκε με 0-1 με τέρμα του Κάμπορα ενώ ο προπονητής της Χοσέ Γκρανέρο είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τους περισσότερους παίκτες του. Το γκολ της Βέροιας σημειώθηκε στο 79' όταν ο Κάμπορα με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Άρτσε.

Η Βέροια είχε ακόμη ένα σουτ του Μπεν στο δοκάρι στο 57' και μια διπλή ευκαιρία στο 70' με Μπεν και Παυλίδη που από πλεονεκτική θέση προσπάθησαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα αλλά είχαμε ισάριθμες αποκρούσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος (60' Φαρμάκης), Λιόλιος, Ροντρίγκο, Πάβλοβιτς (68' Αραμπατζής), Γιαζιτζόγλου (68' Γεωργίου / 88' Κωστίκος), Μασάδο (84' Τέλλος), Ζούρκος (86' Αχαλινόπουλος), Πολύζος, Πόποβιτς (59' Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (46' Ναουμσέφσκι).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Τζινάρ), Μαλόν (46' Εσπάρθα), Ραούλ Μπράβο (86' Μαρκέλης), Καλί (46' Τσιάμης), Οστοϊτς (75' Βούκιτς), Μπατιόν (46' Μπαλάφας), Γεωργιαδης (46' Άρτσε), Κατίδης (46' Χασελμπαϊνκ), Καλτσάς (34' λ.τ. Παυλίδης), Μπαργκάν (46' Μπεν), Ντουμίτρου (46' Κάμπορα).

πληροφορίες από kerkidasport.gr