Δεληγιάννης: «Δείξαμε συνέπεια» – Ιατρούδης: «Κρίθηκε στο πρώτο μέρος»

Στην συνέπεια και την ποιότητα των παικτών του Φιλίππου στάθηκε μετά το ματς ο εκτελών χρέη προπονητή Κώστας Δεληγιάννης λέγοντας παράλληλα ότι ο νέος προπονητής θα είναι ο κ. Σεϊρεκίδης. «Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και την αλλαγή προπονητή και με την έλευση του κ. Σεϊρεκίδη, ξέραμε ότι πιθανόν να έπρεπε να ξεπεράσουμε και τον κακό μας εαυτό και μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε μια καλή και μεγάλη νίκη. Λέω μεγάλη γιατί ο ΔΙΚΕΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα φέτος. Αγωνιστικά είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 50’ ήμασταν συνεπείς και κρατήσαμε την διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωση και μας πλησίασε ο αντίπαλος στο σκορ. Η νίκη ήρθε μετά από συνέπεια και αγωνιστική ποιότητα των παικτών μας. Καλή συνέχεια στον ΔΙΚΕΑ, θα τα πούμε σύντομα στο φάιναλ φορ του κυπέλλου».

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Φιλίππου ο τεχνικός του ΔΙΚΕΑ Παναγιώτης Ιατρούδης και τόνισε ότι το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο, κέρδισε δίκαια. Το ματς τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Φίλιππος έπιασε καλή ομαδική απόδοση. Με την έλευση του Τσιλιμπάρη θωρακίστηκε και αμυντικά. Οι επιλογές των αντιπάλων του πρέπει να είναι προσεκτικές και εξειδικευμένες. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι εμείς δεν μπήκαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο αλλά αυτό ίσως να οφείλεται στην απόδοση του αντιπάλου μας. Στο δεύτερο ημίχρονο αρκεστήκαμε στο να μικρύνουμε την διαφορά και να…μαζέψουμε το ματς και δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Φίλιππο, θα τα πούμε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου».

Ο Γρηγόρης Σανίκης σημείωσε: «Ο ΔΙΚΕΑΣ είναι μια πολύ γεμάτη ομάδα, θεωρώ το αποτέλεσμα πλασματικό και στην επόμενη συνάντηση μας στο φάιναλ φορ, θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς παρουσιαστήκαμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και για 50 λεπτά κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Είμαστε μια ομάδα…υπό κατασκευή και προσπαθούμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα όσο καλύτερα μπορούμε και να είμαστε όσο τον δυνατόν πιο έτοιμοι για την πολύ δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο πρώτος σκόρερ του ΔΙΚΕΑ Στάθης Ζαμπούνης σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο. Κέρδισε 100% δίκαια. Το πρώτο ημίχρονο δεν αντέχει σε κριτική, υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Ενώ γνωρίζαμε τα ατού του Φιλίππου, δεν καταφέραμε να εφαρμόσουμε ούτε στο ελάχιστο το αμυντικό μας πλάνο και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Το μόνο θετικό είναι ότι η ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε, μίκραινε την διαφορά και αυτό είναι καλό και για ψυχολογικούς λόγους. Επίσης κάποιοι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, βρήκαν την ευκαιρία κι έπαιξαν».