Χωρίς Δομπρή με Μπουντβάνσκα ο Φίλιππος - Δηλώσεις Σεϊρεκίδη

Με το παιχνίδι κόντρα στην Μπουντβάνσκα μπαίνει στις επίσημες φετινές διοργανώσεις ο Φίλιππος. Το Σάββατο στις 6μμ θα φιλοξενήσει τους Μαυροβούνιους, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του EHF. Οι "ερυθρόλευκοι" θα παρουσιάσουν ένα εντελώς νέο πρόσωπο σε σχέση με πέρσι με στόχο να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο και να πετύχουν μια νέα Ευρωπαϊκή διάκριση.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπουντβάνσκα προέρχεται από την Σέρβικη σχολή. Εμείς έχουμε μια νεανική ομάδα με δίψα για διάκριση" τόνισε στον "Πληροφοριοδότη" ο τεχνικός του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης. Σε ερώτημά μας αν επηρεάζει τον Φίλιππο το ότι δεν έχει παίξει επίσημα παιχνίδια, ο κ. Σεϊρεκίδης απάντησε: "Αυτά τα παιχνίδια διεξάγονται νωρίς για τις Ελληνικές ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να έχουμε την καλύτερη απόδοση".

Αγωνιστικά, δυο είναι τα προβλήματα του Φιλίππου. Το πρώτο αφορά την τιμωρία του Μπάμπη Δομπρή. Ο περιφερειακός του Φιλίππου αποβλήθηκε σε περσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ποσειδώνα Λουτρακίου και θα εκτίσει ποινή τιμωρίας. Το δεύτερο πρόβλημα αφορά τον Ράχιμιτς. Ο Βόσνιος έχει ένα πρόβλημα στον ώμο που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.