Με Αερωπό το Σάββατο στην Βέροια ο Φίλιππος

Τον Αερωπό θα υποδεχθεί το Σάββατο στην Βέροια ο Φίλιππος σε ένα ματς που φαίνεται ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο Φίλιππος θέλει να μείνει κοντά στην πρώτη τετράδα και ο Αερωπός θέλει να κάνει «σεφτέ» στο πρωτάθλημα μετά από έξι ήττες. Πάντως η παράδοση είναι υπέρ των Βεροιωτών, αφού σε 8 παιχνίδια στην έδρα τους έχουν ισάριθμες νίκες!

Ο πλέι μέικερ του Φιλίππου Μπάμπης Δομπρής είπε: «Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο. Ο Αερωπός αξίζει προσοχή, παρά τις ήττες που έχει γιατί παλεύει όλα τα ματς. Εμείς χάσαμε βαθμούς εκτός προγράμματος και πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Δουλέψαμε στην διακοπή. Ψάχνουμε ακόμα να βρούμε τον εαυτό μας, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε».

Από την πλευρά του ο πλέι μέικερ του Αερωπού Λευτέρης Σεϊρεκίδης που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πατέρα του και προπονητή του Φιλίππου Στέλιο Σεϊρεκίδη, σχολίασε: «Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας. Είναι δύσκολο ματς στη Βέροια. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Τα λάθη θα κρίνουν το αποτέλεσμα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σίγουρα μας προβληματίζουν οι έξι ήττες, ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε και να το αλλάξουμε».