Τι δήλωσαν μετά το ΠΑΟΚ - Φίλιππος οι Μπουκοβίνας, Δομπρής, Κοκκώνης

Ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Πέτρος Μπουκοβίνας μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση μετά την ήττα από τον Αερωπό. Η παράδοση ήταν με το μέρος του ΠΑΟΚ. Είπαμε να παίξουμε για τους εαυτούς μας και την μεγάλη ιστορία του Φιλίππου. Θέλαμε πολύ αυτή την νίκη. Το πρώτο ημίχρονο μας την έδωσε με την εμφάνισή μας και την διαφορά που πήραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κακοί, αλλά αντέξαμε και πήραμε τους βαθμούς. Αυτή η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση».

Για το ότι έπαιξε κόντρα στην παλιά του ομάδα είπε: «Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα. Είχα χαρά που είδα οικεία πρόσωπα. Είχα και άγχος, αλλά τελικά με βοήθησε ότι έπαιζα πριν στον ΠΑΟΚ γιατί ήξερα τις κινήσεις των παλιών μου συναθλητών».

Ο πλέι μέικερ του Φιλίππου Μπάμπης Δομπρής είπε: «Είναι από τις περιπτώσεις που μία ήττα σου κάνει καλό. Ταρακουνηθήκαμε μετά το αποτέλεσμα με τον Αερωπό. Είχαμε και έχουμε δυνατότητες. Πεισμώσαμε και δώσαμε απαντήσεις. Η ομάδα έδειξε παιχνίδι με παιχνίδι αποκτάει εμπειρία».

Ο πίβοτ του ΠΑΟΚ Νίκος Κοκκώνης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά του Φιλίππου. Νομίζω ότι απέδειξαν ακόμη και αν είναι νεαρά ότι η φανέλα αυτή είναι βαριά και ήρθαν και μας έκαναν τη ζημιά. Θεωρώ ότι σήμερα δεν παίχτηκε χάντμπολ. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Δίλεπτες αποβολές, χαμένα σουτ, τα πάντα. Ο Φίλιππος ήρθε με σκοπό να καταστρέψει το δικό μας παιχνίδι. Το κατάφερε, αφού μας μπλόκαρε και ήρθε αναπάντεχα αυτό το αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε οι παίκτες την ευθύνη για την ήττα. Είναι στο χέρι μας να ανεβάσουμε την ομάδα και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά. Στη λιγοστή μου εμπειρία στο εξωτερικό έζησα ότι πρωταγωνιστές σε ένα παιχνίδι είναι μόνο οι παίκτες. Σήμερα αυτό δεν το είδαμε. Τα λάθη ήταν εκατέρωθεν. Δεν θέλω να συνεχίσω και να επεκταθώ γιατί σε αυτό το τόπο βασιλεύει η προκατάληψη. Όποιος θέλει να δει το βίντεο. Τα χρόνια μου στο χάντμπολ είναι λίγα ακόμη και δεν θέλω να παίζω με αυτές τις συνθήκες. Συγχαρητήρια και πάλι στον Φίλιππο εμείς συνεχίζουμε».