Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή του Φιλίππου με ΔΙΚΕΑ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει το Σάββατο ο Φίλιππος. Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, θα αντιμετωπίσει τον ΔΙΚΕΑ λίγες ημέρες μετά την πρόκριση και των δύο ομάδων στους «8» του κυπέλλου.

Ο ΔΙΚΕΑΣ μετά την επιστροφή και του Παντελή Κωστακίδη στην ενεργό δράση, είναι σχεδόν πλήρης, αφού εκτός θα είναι μόνο ο Λεωνίδας, ο οποίος σιγά σιγά θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Φίλιππος δεν θέλει να απομακρυνθεί και άλλο από την τετράδα και θα έχει ως οδηγό την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από πλευράς ΔΙΚΕΑ ο Θόδωρος Γκέρτσος σχολίασε: «Προερχόμαστε από καλό αποτέλεσμα και πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ. Έχουμε καλή ψυχολογία. Θέλουμε να πάρουμε δύο νίκες έως το τέλος του α’ γύρου. Αυτά τα ματς οφείλουμε να τα βλέπουμε με σοβαρότητα, διότι όπως έχουμε δει κρύβουν εκπλήξεις. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας είναι στο χέρι μας η υπόθεση νίκη».

Από την πλευρά του Φιλίππου ο περιφερειακός Μπάμπης Δομπρής είπε: «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός. Η αλήθεια είναι ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε την ψυχολογία που είχαμε μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προσπαθήσουμε από την αρχή. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω από τους αρχικούς στόχους, όμως είμαστε καινούργια ομάδα και έχουμε πίστη στις ικανότητες μας».