Παυλίδης: "Όποιος δεν χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του θα κερδίσει"

Με στόχο να αποφύγει το κακό ξεκίνημα προηγούμενων αγώνων θα παίξει την Παρασκευή στην Έδεσσα ο Φίλιππος. Μιλώντας για το ματς, ο προπονητής του Φιλίππου Τέο Παυλίδης σημείωσε:

"Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα της Έδεσσας που με τα τελευταία αποτελέσματα δείχνει να διανύει μια περίοδο καλής αγωνιστικής κατάστασης. Άμυνα σκληρή με διάθεση να τρέξει την κάθε μπάλα που θα κερδίσει, έχοντας πάντα Μπακ απ έναν έμπειρο και καλό τερματοφύλακα. Όλα αυτά μαζί και την πολύ καλή και στοχευμένη επιθετική της γραμμή με αιχμές τον Κράλη, τον Κυριακού, τους ξένους και τον οργανωτικό αλλά και πολλές φορές εκτελεστικό Τσουβάρα κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο.

Από μέρους μας πρέπει να αποφύγουμε το κακό ξεκίνημα των προηγούμενων παιχνιδιών να αντιπαραθέσουμε μια καλή και σκληρή άμυνα ελέγχοντας τον ρυθμό και παίζοντας κατά γράμμα ότι έχουμε σχεδιάσει στην επίθεση. Θα είναι ένα παιχνίδι λεπτομερειών όπου αυτός που δεν θα χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του θα κερδίσει. Για μας είναι μονόδρομος η νίκη, έχουμε και την διάθεση και την ποιότητα να την πετύχουμε.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν όσοι θα το απολαύσουν ζωντανά αλλά και οι τηλεθεατές από το σπίτι τους".