Παυλίδης: "Δεν μπήκαμε στο γήπεδο"

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχθηκε ο τεχνικός του Φιλίππου Θόδωρος Παυλίδης μετά την ήττα για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier, και στάθηκε κυρίως στην κακή επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

«Δυστυχώς δεν μπήκαμε καθόλου μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να μπούμε ποτέ στον ρυθμό του αγώνα. Κι όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα στην επίθεση σε κάποια φάση θα είναι εμφανές το πρόβλημα και στην άμυνα. Βέβαια το μομέντουμ υπήρξε σε ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο όπου μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει και να είχα περάσει μπροστά στο σκορ. Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα εκεί, αλλά με υποθέσεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Η ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλή και αμυντικά πολύ διαβασμένη σε όλο το παιχνίδι μας με αποτέλεσμα να μας μπλοκάρει, τουλάχιστον επιθετικά, και ενίοτε και στην άμυνα. Είναι δύσκολο να κυνηγάς το σκορ από την πρώτη στιγμή και ειδικά μια μεγάλη διαφορά. Η ΑΕΚ έδειξε πολύ σοβαρή σε όλο το παιχνίδι και δίκαια κέρδισε» σχολίασε στο e-handball.gr ο Παυλίδης.

Πηγή: www.e-handball.gr