Τι δήλωσαν μετά το Φίλιππος - Διομήδης οι Παυλίδης, Δεληγιάννης

Στο άσχημο πρώτο μέρος και στα λάθη του δευτέρου, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Φιλίππου Τέο Παυλίδης. Ο τεχνικός της ομάδας της Βέροιας, τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα στο e-handball.gr: «Το πρώτο ημίχρονο δεν αξίζει κριτική από εμάς. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε μέχρι το 15′, κάναμε αρκετά λάθη όμως στην συνέχεια και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι καλό από το ματς. Συνεχίζουμε και θα κοιτάξουμε για το καλύτερο από εδώ και πέρα».

deligiannis

Ο Διομήδης Άργους έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας από την αρχή της αναμέτρησης και αυτό ήταν το γεγονός που του έδωσε μια καθαρή νίκη, σύμφωνα με τον Κώστα Δεληγιάννη.

Ο τεχνικός της ομάδας του Άργους τόνισε μεταξύ άλλων στο e-handball.gr: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Ελέγχαμε τον ρυθμο του αγώνα και μπήκαμε με μια διαφορά ασφαλείας στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ένα ξέσπασμα του Φιλίππου και η χαλαρότητα η δικιά μας έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Βέροιας να μας πλησιάσει. Αλλά νομίζω είναι μια καθαρή νικη, καθώς ελέγχαμε τον ρυθμό από την αρχή».