Με Ιωνικό για το κύπελλο την Τετάρτη ο Φίλιππος

Η δεύτερη φάση του κυπέλλου ανδρών θα διεξαχθεί την Τετάρτη και την Παρασκευή. Ο Φίλιππος παίζει στην Αθήνα με τον Ιωνικό, ένα ματς που κάποτε αποτελούσε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

«Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν και είναι ευκαιρία να θυμηθούμε παλιές καλές στιγμές. Εγώ έχω βρεθεί απέναντι στον Φίλιππο και σαν παίκτης και τώρα βρίσκομαι στη θέση του προπονητή. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν τα παιδιά και ο καλύτερος ας κερδίσει», δήλωσε sto e-handball.gr ο προπονητής του Ιωνικού, Βαγγέλης Μαντζόπουλος.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και πηγαίνουμε με σοβαρές ελλείψεις. Η ομάδες της τελευταίας πεντάδας της Α1 δεν έχουν μεγάλες διαφορές από την πρώτη ομάδα της Α2. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Είναι ένα ιστορικό ματς γιατί και ο Φίλιππος και ο Ιωνικός είναι από τα μεγαλύτερα μεγέθη σε τίτλους στο ελληνικό χάντμπολ. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχουν να συναντηθούν στο γήπεδο κι αυτό δίνει ένα διαφορετικό... χρώμα στον αγώνα», δήλωσε sto e-handball.gr ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Ευθύμης Πιπελίδης.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Κέρκυρας 16:00, Φαίακας Κέρκυρας- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)

Ιωνικού 17:45, Ιωνικός ΝΦ- Φίλιππος Βέροιας (Συρεπίσιος- Τόλιος, Μίγκας)

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΠΑΟΚ (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Θεοδοσάκης)

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΔΑΚ Κιλκίς 21:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Ολυμπιακός (Νάσκος- Χαρίτσος, Παρτεμιάν)