Τον ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει ο Φίλιππος

Δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση έχει το Σάββατο ο Φίλιππος. Θα υποδεχθεί στο Μακροχώρι τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και γνωρίζει ότι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης είναι ο δικέφαλος.

Στις τάξεις των γηπεδούχων η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΧΑΝΘ, που απέφερε δύο πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδη. Στην αυριανή αναμέτρηση αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Σέρβος τερματοφύλακας Πόποβιτς, που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δούλεψε με τους νέους συμπαίκτες του.

«Εμείς προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ, που μας έδωσε βαθμολογική ανάσα. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι τελείως διαφορετικός, καθώς το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, μία ομάδα που είναι μέσα στη διεκδίκηση και των δύο τίτλων. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί, θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και να έχουμε διάρκεια σε μία καλή απόδοση», τόνισε ο προπονητής του Φιλίππου, Ευθύμης Πιπελίδης.

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι με αμιγώς ελληνική σύνθεση, καθώς δεν έγινε κάποια νεότερη κίνηση για την αντικατάσταση των Τζόνο και Τάσκοβιτς. Προέρχεται από την εμφατική νίκη επί του Διομήδη στο Άργος και όπως τόνισε ο περιφερειακός του, Άκης Κυπραίος «η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στον αγώνα της Βέροιας και όχι στο ματς που έπεται με τον Ολυμπιακό. Ο Φίλιππος πάντα αρμόζει προσοχής και σεβασμού. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε μετά να ασχοληθούμε με το Κύπελλο».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λινάρδος και Νικολαΐδης.