Στο Άργος ο Φίλιππος

Στο κλειστό της Νέας Κίουο Διομήδης Άργους φιλοξενεί τον Φίλιππο Βέροιας, δύο ομάδες που το τελευταίο διάστημα έχουν αντιστρόφως ανάλογη πορεία.

Οι Αργίτες απόρροια και των πολλών απουσιών έχουν συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (τρείς ήττες, μία ισοπαλία) και δεν έχουν ακόμα γευτεί την χαρά της νίκης το 2019.

Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο αριστερός εξτρέμ Χρήστος Αργυρού, ενώ πιθανότατα να χρησιμοποιηθεί και ο Κύπριος περιφερειακός Δημήτρης Μπότσαρης.

Ο Φίλιππος παρουσιάζει στις αρχές του β’ γύρου καλύτερη εικόνα από το φινάλε του πρώτου και μάλιστα η νίκη στην έδρα της ΧΑΝΘ έδωσε στους Βεροιώτες αέρα παραμονής, αλλά και αυτοπεποίθηση.

Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Νίκος Χαραλαμπίδης που πήρε μεταγραφή από τον Φίλιππο στον Διομήδη στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σε δήλωση του ο Χρήστος Δημήτρουλας (προπονητής Διομήδη) σημείωσε: «Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Ο Φίλιππος είναι βελτιωμένος το 2019 και χρειάζεται προσοχή. Είναι καλό που θα έχουμε περισσότερες επιλογές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια».

Από την άλλη πλευρά, ο Ευθύμης Πιπελίδης (προπονητής Φιλίππου) τόνισε: «Ο Διομήδης είναι πληγωμένος, αλλά δεν παύει να είναι... Λύκος. Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα θα του δώσουν έξτρα κίνητρο. Μας περιμένει κάτι σαν τελικός. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε σε κάθε ματς από τότε που ήρθα στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα».