Επαφές της διοίκησης του Φιλίππου για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ

Από τον Φίλιππο ανακοινώθηκαν τα εξής: "Ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας όλων των τμημάτων του Φιλίππου ήρθαν σε επαφή με σημαντικούς παράγοντες της κοινωνίας της πόλης μας με σκοπό την ανάληψη της διοικούσας επιτροπής του αντρικού τμήματος χάντμπολ από αυτούς.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η διοίκηση υποσχέθηκε πλήρη αυτονομία και οποιαδήποτε βοήθεια της ζητηθεί, όπως εξάλλου γίνεται και στα υπόλοιπα αθλητικά τμήματα του ιστορικού συλλόγου μας.

Επίσης ο πρόεδρος συναντήθηκε αρκετές φορές και με εκπροσώπους των παλαιμάχων αθλητών χάντμπολ του Φιλίππου, οι οποίοι εγγυήθηκαν και υποσχέθηκαν κάθε βοήθεια σε οποιαδήποτε διοικητική επιτροπή αναλάβει τις τύχες του ανδρικού τμήματος χάντμπολ, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι δίπλα στο ιστορικότερο τμήμα του συλλόγου όταν τους ζητηθεί.

Η προτεραιότητα της κεντρικής διοίκησης είναι να βρεθεί άμεση λύση στο ιστορικό τμήμα του χάντμπολ και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα επιχειρηματιών της πόλης, με επικεφαλής τον κ. Τζίμπουλα, κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση στον κ. Φύκατα και αναμένει την απάντηση του για το αν της παραχωρήσει την διοίκηση του τμήματος για τη νέα χρονιά.