Τον Διομήδη θα υποδεχθεί το Σάββατο ο Φίλιππος

Τον Διομήδη Άργους θα υποδεχθεί στην Βέροια το Σάββατο ο Φίλιππος. Χωρίς τον Κύρο Σαράφη στον πάγκο του και δίχως νίκη μέχρι σήμερα, ο άλλοτε κραταιός Φίλιππος βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Μιλώντας για το ματς αλλά και για την δύσκολη συνέχεια, ο Σταύρος Παπαδόπουλος δήλωσε στο e-handball.gr: “Αυτό που με αποσχολεί μόνο αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα. Έχουμε δυστυχώς μία αλλαγή προπονητή σε ένα κομβικό σημείο, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία νίκη στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει για να είμαστε κοντά στις αντίπαλες ομάδες. Αυτό δεν είναι εύκολο διότι το Σάββατο παίζουμε με μία ομάδα με καλύτερο ρόστερ από το δικό μας. Πρέπει να καταθέσουμε ψυχή όμως στο γήπεδο με όσες απουσίες και να έχουμε, να μην μας επηρεάσει το γεγονός που συνέβη και να παίξουμε συγκεντρωμένα ώστε να πάρουμε τους 2 βαθμούς”.

Από την άλλη, ο Διομήδης έχει κάνει ένα σερί εξαιρετικών εμφανίσεων από την μέρα που ανέλαβε ο Χαλκίδης τις προπονήσεις της ομάδας και φαίνεται ότι ο ενθουσιασμός και η ψυχολογία των “Λύκων” είναι στα ύψη. Μέχρι αυτήν την αγωνιστική η ομάδα του Άργους έχει “συλλέξει” 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 5 νίκες σε 9 αγώνες.

Ο προπονητής του Διομήδη, Γιώργος Χαλκίδης σχολίασε στο e-handball.gr: “Η ομάδα τελείωσε την προετοιμασία και είναι έτοιμη να αγωνιστεί το Σάββατο εναντίον του Φιλίππου. Ο αγώνας αυτός βρίσκει σε μία δύσκολη περίοδο τον Φίλιππο, αλλά εμείς θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, με απόλυτη σοβαρότητα θα μπούμε στο γήπεδο. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, χρειαζόμαστε τους 2 βαθμούς. Από την άλλη σεβόμαστε την ιστορική ομάδα της Βέροιας. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει και να έρθει στο πρωτάθλημα με διαφορετικούς στόχους απ’ αυτούς που έχει τώρα”.

Πηγή: https://www.e-handball.gr