Ξεκίνησε η ΓΕΒ

 

Ο "Σύλλογος Γ.Ε.Β. 2011" ανακοίνωσε τα εξής: “Στις 19 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντησης της ομάδας χάντμπολ Γ.Ε.Β. 2011 στο Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον Βέροιας. Η χαρά των παιχτών ήταν μεγάλη αφού μεταξύ τους βρέθηκαν και αρκετοί νέοι παίχτες, κάτι που ικανοποίησε το σωματείο για την ορθή και άψογη λειτουργία που πραγματοποιείται από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου τόσο στην αγωνιστική όσο και στην κοινωνική δράση της. Η περσινή χρονιά ήταν απολύτως επιτυχημένη καθώς η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Α2 του Βόρειου Ομίλου (ξεκίνησε με -5 βαθμούς λόγω μη ηλικιακών τμημάτων). Πλέον η ομάδα ονομάζεται και επισήμως «Γ.Ε.Β. 2011» μετά από την διαδικασία αλλαγής του ονόματος, για να θυμίζει την παλιά ομάδα του παρελθόντος της Βέροιας.

Η φετινή χρονιά βρίσκει στο τιμόνι της ομάδας τον έμπειρο προπονητή Τούτση Κωνσταντίνο με πολλές διακρίσεις στο χώρο του χάντμπολ και τον γυμναστή Τζουμάκη Γιάννη. Η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της, με προπονήσεις να πραγματοποιούνται στο κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας Φιλίππειο όπου το Σάββατο 6/9 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας.

Ξεκινήσαμε σαν παρέα αυτό το όνειρο πριν 3 χρόνια, αγαπάμε αυτό το άθλημα γιατί κυλάει στις φλέβες μας από τη μέρα που πιάσαμε τη μπάλα του χάντμπολ και «θέλουμε να συνεχίσουμε το όνειρο μαζί σας» για να φέρουμε ατελείωτες χαρές στους ανθρώπους που μας στηρίζουν, στις οικογένειες μας και στους φιλάθλους μας. Όμως για να γίνει αυτό σας θέλουμε  δίπλα μας, να γίνετε ο 8ος παίχτης της ομάδας, να ‘στε στο πλευρό μας με κάθε τρόπο, είτε με την παρουσία σας στις κερκίδες του γηπέδου είτε στηρίζοντας μας οικονομικά αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνει η κοινωνία μας και ο κάθε Έλληνας αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας που θα κυκλοφορήσει σύντομα ο σύλλογος μας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την στήριξη σας τόσα χρόνια και σας δίνουμε την υπόσχεση πως αυτός ο Σύλλογος θα φέρνει μόνο χαμόγελα και όμορφες στιγμές στην όμορφη πόλη της Βέροιας.

Το ενδιαφέρον μας αρχίζει και τελειώνει στον Αθλητισμό, με την καλώς έχουσα τοποθέτησή μας :

"Του ευ αγωνίζεσθαι"... στο δρόμο του "καλού κ'αγαθού"...
"του ωραίου και τ' αληθινού".

Ευχόμαστε μια υγιή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με ατελείωτες χαρές.”

Η σύνθεση της ομάδας αποτελείται από τους εξής:

Προπονητής: Τούτσης Κωνσταντίνος,

Γυμναστής ομάδος: Τζουμάκης Γιάννης

Παίχτες: Πρωτογέρης Αναστάσιος, Γιούπης Γιώργος, Μάρτος Δημήτρης, Τσικίνας Γιώργος, Τσικίνας Δημήτρης, Τριγώνης Γρηγόρης, Μελιόπουλος Αντώνης, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος,  Γιακουμόπουλος Νικός, Γιακουμόπουλος Άγγελος, Βόλκος Νίκος, Γουναράς Αρτέμης, Παγγούρας Γιώργος, Καραπεϊδης Μωυσής, Ρεμπελάκος Σταύρος, Κάτσιος Παναγιώτης, Πιτούλιας Δημήτρης, Παντελίδης Αναστάσιος, Τσιρογιάννης Αντώνης, Σαπουντζής Αθανάσιος, Πατρίκας Αντώνης, Ουσουλτζόγλου Γιώργος, Φύκατας Γιάννης, Μαυρόπουλος Αγαθόνικος, Μπαρμπαρούσης Σωτήρης.

Σύντομα θα λειτουργήσουν και οι ακαδημίες του συλλόγου μας με προπονητές τους καταξιωμένους και έμπειρους παίχτες της ανδρικής ομάδας Πρωτογέρη Αναστάσιο και Γιούπη Γιώργο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για εγγραφή στις ακαδημίες του συλλόγου:

Πρωτογέρης Αναστάσιος: 6972727044 και Γιούπης Γιώργος: 6937403828".