Πίτος και Κουρουμλίδης στον Ζαφειράκη

Με δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του, συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Ζαφειράκης Νάουσας. Η λήξη της χειμερινής περιόδου μεταγραφών, βρήκε την ομάδα της Νάουσας να «κρατά στα χέρια της» τα δελτία δύο έμπειρων περιφερειακών παικτών.

Πρόκειται, για τους Πασχάλη Πίτο και Σάββα Κουρουμλίδη, οι οποίοι ήρθαν στον Ζαφειράκη Νάουσας, από τον «Φαίακα» Κέρκυρας και την «Αναγέννηση» Άρτας αντίστοιχα.

Ο Ναουσαίος Πασχάλης Πίτος, την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε στην ομάδα του «Φαίακα» Κέρκυρας. Στο παρελθόν υπήρξε παίκτης με πολλές επιτυχίες, τόσο στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς όσο και στον «Αερωπό» της γειτονικής Έδεσσας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Γερμανία με την φανέλα της SG Heddesheim. Η επιστροφή του, στην ομάδα της γενέτειρας του, μόνο χαρά και υψηλές προσδοκίες μπορεί να γεννήσει!

Ο  Σάββας Κουρουμλίδης, ξεκίνησε το χάντμπολ στην ομάδα του «Φίλιππου» Βέροιας, στην οποία αγωνίστηκε έως και την ηλικία των 22 ετών. Έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τις ομάδες της Χ.Α.Ν.Θ., του «Αερωπού» Έδεσσας και της «Αναγέννησης» Άρτας, ενώ στην Γερμανία αγωνίστηκε για τρία συναπτά έτη με την φανέλα της γερμανικής «Neckarsulmer Sport Union» στο πρωτάθλημα της Württembergliga.  Η μεταγραφή του, δίνει νέες προοπτικές δυναμικής και κλείνει  με τον καλύτερο τρόπο την φετινή  χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

 Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι του Ζαφειράκη Νάουσας με τον «Αερωπό» Έδεσσας που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα έδειξε πολύ θετικά στοιχεία και γενικότερα το (άνευ σκορ) πραγματοποιήθηκε σε ένα υψηλό αγωνιστικά επίπεδο. Άξια αναφοράς, η πολύ θετική ατμόσφαιρα στο ματς, που επιβεβαιώνει και τους στενούς δεσμούς των δύο ομάδων. Να θυμίσουμε πως με την ομάδα του «Αερωπού», στο  κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα της HandballPremier, αγωνίζονται την φετινή σεζόν οι Ναουσαίοι Μαυροδουλάκης Σταύρος, Ρότζιος Πέτρος και Θεοδωρόπουλος Γιώργος.

Η ομάδα του Ζαφειράκη στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2’, αντιμετωπίζει εντός έδρας στο Δ.Α.Κ. Νάουσας, το Σάββατο 18/1 στις 18.00, την αξιόμαχη ομάδα του «Αρχέλαου» Κατερίνης.