Κέρδισε τον Αρχέλαο ο Ζαφειράκης

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ του Ζαφειράκη Νάουσας και του Αρχέλαου Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Α2’ Ανδρών, με τους γηπεδούχους να επικρατούν μόλις με ένα τέρμα διαφορά και τελικό σκορ 22-21.

Ο κόσμος της Νάουσας, σήμερα το απόγευμα, παρακολούθησε ένα παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα δεν παρουσίασε το «καλύτερο της πρόσωπο». Τα πολλά (μικρά και μεγάλα) λάθη, εμπόδισαν τον γηπεδούχο Ζαφειράκη να ξεφύγει στο σκορ και να αποκτήσει μια διαφορά «ασφαλείας», παρ’ ότι ήταν μπροστά, στο σύνολο του αγώνα.

Αξιόμαχη κρίθηκε και η ομάδα της Κατερίνης, βάση του αποτελέσματος, που πάλεψε δυναμικά για μια εκτός έδρας νίκη. Με την «ψαλίδα του σκορ» να μην ανοίγει σημαντικά σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης.

Το ερχόμενο Σάββατο (25/1) στις 18.00, η ομάδα του Ζαφειράκη αγωνίζεται εκ νέου εντός έδρας και στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου υποδέχεται τις «Ελπίδες» Αμυνταίου.

Δεκάλεπτα: 5-3, 9-6,12-10(Ημίχ.), 16-15, 20-17, 22-21(Τελικό).

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Δεληχρήστος) Μπουμπουλέντρας, Δεληχρήστος, Εμμανουηλίδης, Λένος, Χατζηγεωργίου 6, Τζουβάρας, Πετρίδης 4, Κρέξης, Χατζηαγαπίου, Οικονόμου 2, Acimovic 4, Πινακούδης, Κυριακίδης, Βλάχος 5, Κουρουμλίδης, Τσαγκεράς 1.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ: (Κοσμίδης) Κοσμίδης, Ραφτόπουλος, Μάνης, Ραντζέλοβιτς 7, Αναστασίου 4, Σκούφας, Καϊμακάμης 2, Μαυρόπουλος 3, Καρυπίδης, Ξεφτέρης, Εγγλέζος 4,  Θυμιόπουλος, Παπανάκος, Σαιδες 1, Δραναζιου.