Σε τουρνουά στην Σερβία συμμετείχαν οι παλαίμαχοι χάντμπολ Βέροιας

palaimaxoi serb

Με πολλές εμπειρίες γύρισε από την Ρούμα της Σερβίας η ομάδα Βετεράνων Χάντμπολ Βέροιας κατά τη συμμετοχή της στο Τουρνουά Χάντμπολ Βετεράνων που πραγματοποιήθηκε στις 22-25 Οκτωβρίου ύστερα από πρόσκληση της ομώνυμης τοπικής ομάδας και αδελφικό σωματείο με την ομάδα της Βέροιας.

Η Βεροιώτικη ομάδα πραγματοποίησε 4 παιχνίδια με ομάδες από την Σερβία, Κροατία και Βοσνία κατά την διάρκεια του τουρνουά και είχε απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες τερματίζοντας στην 5η θέση.

Η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, ήταν να έχει τον πρώτο σκόρερ (Ανέστη Δομπρή) και τον καλύτερο τερματοφύλακα (Γρηγόρη Τριγώνη) το οποίο έδωσε ατελείωτη χαρά και δύναμη στην ομάδα.

Ευχή για το μέλλον είναι να έρθουν και άλλες ευχάριστες αποστολές και οι Βετεράνοι Χάντμπολ Βέροιας να διαφημίζουν την όμορφη πόλη μας, το ευ αγωνίζεσθαι και την αγάπη τους για το άθλημα.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι Γκιλιόπουλος Ι.(Προπονητής), Δομπρής Α.,Κούγιας Ν., Πρωτογέρης Η.,Τριγώνης Γρ., Μαυρόπουλος Α., Κοτσιώνης Δ., Γκιλιόπουλος Σ., Μαυρίδης Δ., Μίχος Γ., Χατζηιωαννίδης Χ. (Βοηθός Προπονητή), Θυμιόπουλος Τ., Ξυλογιάννης Γ., Τσιαμήτρος Η.