Εκλογές στην Ένωση Σωματείων Χειροσφαιρίσεως Κεντρικής Μακεδονίας - Οι υποψήφιοι

Τα 20 χρόνια λειτουργίας της θα γιορτάσει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η Ένωση Σωματείων Χειροσφαιρίσεως Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα (γήπεδο «Φιλίππειο» Βέροια).

1. Ώρα 09.00 Τουρνουά μίνι αγοριών-κοριτσιών.

2. Ώρα 10.30 Απονομή αναμνηστικού σε αθλητικό συντάκτη, αναμνηστικών επάθλων στις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά, κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες της Ένωσης: Εφήβων [ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας], Παίδων [ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ Έδεσσας], Κορασίδων [ΓΑΑΣ ΟΡΦΕΑΣ Κατερίνης] και Νεανίδων [Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γιαννιτσών].

3. Ώρα 11.00 Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κοπή βασιλόπιτας.

Εκλογές

Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της η  Ένωση [ Γ. Σεφέρη 10, κτίριο ΔΑΚ Φιλίππειο 59132 Βέροια] με τα κάτωθι θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.
2. Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή αυτού.
3. Οικονομικός απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή αυτού-Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4. Διάφορες προτάσεις.
5. Έγκριση προϋπολογισμού 2020.
6. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
7. Εκλογή νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και των αναπληρωματικών του. Εκλογή νέας τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής και των αναπληρωματικών της.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενικής Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα 13.00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα Σωματεία μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις των άρθρων 9,10και 11 του καταστατικού με την υποχρέωση να ορίσουν με απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου τον τακτικό και αναπληρωματικό εκπρόσωπό τους, ο οποίος θα παραστεί στη Γ.Σ. , έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού οι αιτήσεις των υποψηφίων ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή ως Εξελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να υποβληθούν εγγράφως έως την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, συνοδευόμενες από:

1. έγγραφο-πρόταση του σωματείου

2. Υπεύθυνη Δήλωση με τις δεσμεύσεις που προβλέπονται από το ίδιο άρθρο

3. φωτοτυπία της ταυτότητος

Κάθε Σωματείο-μέλος που έχει δικαίωμα ψήφου, μπορεί να προτείνει ένα υποψήφιο για τακτικό μέλος, ένα για αναπληρωματικό και ένα για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Επίσης σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 14 του καταστατικού, στα γραφεία της Ε.Σ.Χ.Κ.Μ. θα αναρτηθεί ο κατάλογος με τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων, τακτικών, αναπληρωματικών, τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και για την εξελεγκτική Επιτροπή έως την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020.

Οι υποψήφιοι

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη

Αικατερίνη Βαλαβάνη
Κωνσταντίνος Ιωάννου
Παναγιώτης Κουρτσιλίδης
Ευφημία Μαρκοβίτση
Βασιλική Μποστατζούδη
Χρήστος Μουτκάρης
Διονύσης Ντόβας
Δημήτρης Τζιμούρτος
Ευστάθιος Τζωρτζίνης

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη

Γεώργιος Ζαμάνης
Νικόλαος Μπαλτατζής
Δημήτρης Τέσας
Ηλίας Τοργούτης

Υποψήφιοι για εξελεκτική επιτροπή

Παύλος Δραγκόλας
Ιωάννης Τσαναξίδης
Δημήτρης Φιλόσογλου