Κομπλέ με Καματερό ο Φίλιππος

Χωρίς απουσίες θα υποδεχθεί το Καματερό στην Βέροια το Σάββατο (6μμ) ο Φίλιππος. Η ομάδα του Γιώργου Τσικίνα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Βέροια την περασμένη εβδομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους ανεβαίνουν στην πόλη της Βέροιας με κάποιες ελλείψεις λόγω σχολικών υποχρεώσεων των αθλητριών. Στην προηγούμενη αγωνιστική το Καματερό έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

«Μέτά την ήττα από τη Βέροια πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Για να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίσουμε τον κακό μας εαυτό. Περιμένουμε με αγωνία το Καματερό το οποίο αποτελείται από νεαρές αλλά πολύ δυνατές παίκτριες οι οποίες πέρυσι πήραν και το πρωτάθλημα στις νεάνιδες. Δεν έχουμε καμία απουσία και ανυπομονούμε να δείξουμε καλύτερο χαντμπολ», δήλωσε στο e-handball ο προπονητής του Φιλίππου, Γιώργος Τσικίνας.

Ο προπονητής του ΓΑΣ Καματερού, Νίκος Σκοδριάνος δήλωσε: «Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Αύριο θα βρεθούμε σε μια ιστορική έδρα και θέλουμε να παίξουμε καλό χαντμπολ. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι ένα μεγαλύτερης διάρκειας καλό παιχνίδι, όπως αυτό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο με την Αναγέννηση».