Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση του Vespa Club Βέροιας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, η 3η ετήσια συνάντηση που διοργανώνει το Vespa Club Βέροιας με την επωνυμία «VESPOMAZOX».

Ο καλός καιρός βοήθησε για να καταφθάσουν από διάφορες περιοχές της Μακεδονίας, 100 και πλέον φίλοι της Λέσχης και ιδιοκτήτες Vespa και να πλημμυρήσουν την πόλη της Βέροιας με την πολύχρωμη πορεία τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης! Στόχος της λέσχης είναι κάθε χρόνο να γνωρίζει στους συμμετέχοντες, την περιοχή της Ημαθίας, συνδυάζοντας επισκέψεις και ξεναγήσεις σε ιστορικές και πολιτισμικού ενδιαφέροντος περιοχές αλλά και σε πανέμορφα φυσικά τοπία και φανταστικές διαδρομές στα βουνά, τα ποτάμια και τις λίμνες της περιοχής.

Στη φετινή «VESPOMAZOX», που διοργανώθηκε την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, πραγματοποιήθηκε μικρό αφιέρωμα στην Ημέρα, στην πλατεία Ωρολογίου της Βέροιας, το οποίο στήριξε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας με παρουσία του Προέδρου της κ.ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗ Νίκου και με ομάδα ένστολων μελών της, ενώ πραγματοποιήθηκε ομιλία του φίλου της Λέσχης μας, νομικού και πρώην Προέδρου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κ.ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ Αλέξανδρου ο οποίος αναφέρθηκε στα οδυνηρά γεγονότα της Γενοκτονίας αλλά και στο συνεχή αγώνα για δικαίωση και Διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας. Από τον Πρόεδρο της Λέσχης μας, ΠΡΑΠΑΒΕΣΗ Ηλία, δόθηκαν αναμνηστικά της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια των δραστηριοτήτων της «VESPOMAZOX», πραγματοποιήθηκε επίδειξη δεξιοτεχνίας με Vespa και ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια (VESPOMAZOX GAMES) για τους συμμετέχοντες που έφτασαν στην Βέροια από Αριδαία, Πτολεμαΐδα, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Έδεσσα, Σκύδρα, Αμύνταιο και άλλες περιοχές.

Ακολούθησε διαδρομή στα εκπληκτικά τοπία και τις διαδρομές των Πιέριων Όρεων με στάση και ξενάγηση στην Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου και κατάληξη για φαγητό στη
Σφηκιά Βέροιας όπου πραγματοποιήθηκαν απονομές αναμνηστικών στις λέσχες που συμμετείχαν αλλά και στους 3 πιο «επιδέξιους» vespisti των «VESPOMAZOX-GAMES» , απαντώντας έτσι στο διαδικτυακό ερώτημα που έθεσαν οι διοργανωτές κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης: «Έχει σφήκες στη Σφηκιά;».
Ναι! Στη Σφηκιά έχει σφήκες (βέσπες)!!!

"Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και όσους φίλους συμμετείχαν! Καλή αντάμωση στη Vespomazox vol.4 -2020-!!!", αναφέρει το VESPA CLUB VERIA.