Ποσειδώνας: Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το κύπελλο

poseidonas koupa

Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Δ.Βικέλας της Βέροιας, με τη στήρηξη του αθλητικού τομέα του Δήμου Βέροιας (ΚΑΠΑ) και με παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Κώστα Βοργιατζίδη, του αντιδημάρχου πολιτισμού και παιδείας κ. Γιώργου Σοφιανίδη, του αντιπροέδρου του αθλητισμού του Δήμου κ. Θωμά Αγγελίνα, του κ. Κώστα Κυριάκου μέλους του ΔΣ της ΕΣΠΕΜ, του κ. Βασίλη Ακριτίδη ταμία της ΕΣΠΕΜ, του κ. Χάρη Πορτοκαλίδη προέδρου του συνδέσμου διατητών Μακεδονίας και άλλων σημαινόντων προσώπων και πολλών φίλων του αθλήματος πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή βράβευσης των ομάδων που διακρίθηκαν (θέσεις 1 έως 3 στα αντίστοιχα πρωταθλήματα).
Πλήθος κόσμου και παικτριών-παικτών από τους νομούς της ΕΣΠΕΜ (Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας και Κιλκίς) παραβρέθηκαν στη Βέροια και χειροκρότησαν τις πρωτεύσαντες ομάδες ανδρών και γυνακών της χρονιάς 2014-15 σε όλα τα πρωταθλήματα ανδρών, γυναικών και ηλικιακών.

Στην ωραία γιορτή μετά τις απονομές, ακολούθησε ο τελικός κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΜ μεταξύ των φιναλίστ ομάδων του Ποσειδώνα Βέροιας και του ΓΣ Κοζάνης. Εμφανώς ανώτερος ο Ποσειδώνας Βέροιας νίκησε με 3-0 σετ και κατέκτησε εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο, κάνοντας τη χρονιά ολόκληρη δική του, κατακτώντας το νταμπλ. Ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο χειροκρότησε θερμά τα κορίτσια της τοπικής ομάδας. Η καλή ομάδα του ΓΣ Κοζάνης σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε τις νικήτριες και η νίκη ήρθε φυσιολογικά για την τοπική αμάδα. Τα σετ 25-16, 25-18 και 25-20

Από τις νικήτριες δεν υπάρχει παίκτρια που να υστέρησε, όλα τα κορίτσια άδωσαν το καλύτερο του εαυτό. Από την ομάδα της Κοζάνης διακρίθηκαν οι Βασιλοπούλου Μ., η Γκουτιού Α.

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: (ΔΗΜ. ΤΙΤΕΛΗΣ) Μπιλιώνη, Γκουτιού Ολ., Γκουτιού Ευαγ., Βασιλοπούλου, Παυλίδου, Καρυπίδου, Μπέμπη-Μπακάλη, Τσιαούση, Φακίτσα, Καλογερίδου, Μαγγιρίδου, Γκιάτα,

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Μοσχά Παναγιώτα, Τσιάμη Φρειδερίκη, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Γιώτα, Βασιλειάδου Αναστασία, Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Τσίπα Ελισάβετ, Παπαγιάννη Αλεξάνδρα, Κρομμύδα Κατερίνα, Κυριαζάκη Λίλα, Ντακοπούλου Χρυσούλα

voley metalia

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ποσειδώνα Βέροιας κ. Στέργιος Λουκάς, δήλωσε: "Τα κορίτσια μας, μας έδωσαν ακόμα μία χαρά φέτος με την κατάκτηση και του κυπέλλου!! Τα ευχαριστώ θερμά καθώς και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, τη διοίκηση και τον κόσμο που γέμισε σήμερα το γήπεδο! Η χρονιά μας δεν μπορούσε να πάει καλύτερα, κατακτήσαμε το νταμπλ. Οι υποχρεώσεις μας τώρα ανεβαίνουν, χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά στην ανώτερη κατηγορία. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, από τον 15αύγουστο ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά".

Ευχαριστήριο Ποσειδώνα 

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Βέροιας εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο της πόλης κ. Κώστα Βοργιατζίδη, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Θεόφιλο Κορωνά, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και παιδείας κ. Γιώργο Σοφιανίδη και τον αντιπρόεδρο αθλητισμού κ. Θωμά Αγγελίνα για την ανάληψη και άψογη διοργάνωση της ετήσιας γιορτής του βόλλει της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Ο Δήμος Βέροιας έδειξε οτι στους δύσκολους αυτούς καιρούς κάνει οτι είναι δυνατόν να αναδείξει τον αθλητισμό στην πόλη μας στο άθλημα του Βόλεϊ και συμμετέχει στις άοκνες προσπάθειες για βελτίωση του επιπέδου του αθλήματος.