Με κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας ο φετινός Γύρος Λίμνης

giros limnis nikites

Παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, ολοκληρώθηκε ο «5ος Γύρος της Λίμνης Αλιάκμονα», ''VERIA FUN RUN'' 2015, που συνδιοργάνωσε ο ΑΣ ΗΜΑΘΙΩΝ και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, με κεντρικό κοινωνικό σύνθημα «Φέτος τρέχουμε και βάζουμε ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΒΙΑ», " STOP BULLING".

Άτομα κάθε ηλικίας , αθλητές και μη, Σύλλογοι και Σχολεία, βρέθηκαν στο φράγμα του Αλιάκμονα, για να συμμετέχουν στις τρεις διαγωνιστικές κατηγορίες, τροχάδην, ποδήλατα, σκέϊτ - πατίνια και μια εκτός διαγωνισμού περπατητή, για όσους ήθελαν απλά να περπατήσουν και να απολαύσουν την διαδρομή, στέλνοντας παράλληλα και ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία.

O «5ος Γύρος της Λίμνης Αλιάκμονα», «VERIA FUN RUN" 2015 κατάφερε για μια ακόμη χρονιά, να κάνει μια ιδέα , που ξεκίνησε αρχικά το 2011, να εξελιχθεί σε θεσμό, ακολουθώντας τα πρότυπα των διεθνών FUN RUN και , πέραν της ανάδειξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού και του αθλητισμού, κάθε χρόνο αναδεικνύει και τιμά σημαντικά γεγονότα , πρόσωπα , συλλόγους και καταστάσεις, με απώτερο σκοπό τη γνώση, αλλά και τη βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας, μέσω του αθλητισμού και του εθελοντισμού.

Ο σύλλογος "Πρωτοβουλία για το παιδί " ήταν εκεί για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να περάσει και αυτός με τη σειρά του το δικό του μήνυμα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιατζίδης Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βέροιας κ. Γκόγκα Ελένη
Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας ευχαριστεί για τη σημαντική παρουσία του, τον Αθλητικό Σύλλογο ΛΕ. ΜΟ. Β. ( Λέσχη Μοτοσικλετιστών Βέροιας) και του Κοινωνικού Ιατρείου Ερυθρός Σταύρος, τον εθελοντή Ιατρό του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας, κ. Γεωργίου Δημήτριο καθώς και τον χορηγό κ. Μεϊμαρίδη Στέλιο για τη δωρεά υλικού. Ευχαριστεί επίσης και τον καθένα ξεχωριστά, όλους τους εθελοντές για την προσφορά των υπηρεσιών τους , δίνοντας με την παρουσία τους, το μήνυμα της συνεισφοράς του εθελοντισμού στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος και του Αθλητισμού γενικότερα.