Διπλή επιτυχία για την Δέσποινα Πίπου της ομάδας Βετεράνων-Ανεξαρτήτων του "Εν Σώματι Υγιεί"

pipou

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα Βετεράνων-Ανεξαρτήτων του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" η κατάκτηση της πρώτης και της τρίτης θέσης από την αθλήτρια Δέσποινα Πίπου στα αγωνίσματα του Διπλού-Μικτού και Διπλού Γυναικών αντίστοιχα στο 1o Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας που διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία "Σάρισες" και Ο.Ε.Α. Φλώρινας. Το τουρνουά, που είχε και διεθνείς συμμετοχές, διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας, το διήμερo 20-21 Ιουνίου 2015.

Πρώτη θέση στο Μικτό - Τρίτη θέση στο Διπλό

"Η αθλήτριά μας, Δέσποινα Πίπου, με συμπαίκτη τον αθλητή Νικόπουλο Κωνσταντίνο από την Αθήνα κατάφεραν και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο αγώνισμα του Διπλού-Μικτού (ζευγάρι άντρας-γυναίκα) και στο αγώνισμα του Διπλού Γυναικών, με συμπαίκτρια την αθλητρια Παπακυριακού Μαρία από τις "Σάρισες" Φλώρινας. Στο αγώνισμα του Ατομικού Γυναικών η αθλήτριά μας αποκλείστηκε στα προημιτελικά.

Συγχαίρουμε την Δέσποινα και τις ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία για να μας φέρει κι άλλες διακρίσεις!" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.