Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας σημειώθηκε το τριήμερο Σάββατο, 19 Ιουνίου - Δευτέρα, 22 Ιουνίου, στους Πανελλαδικούς Αγώνες Ε2 που διεξήχθησαν σε Αριδαία, Νάουσα και Βέροια.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Α-12 αγωνίστηκε ο Γεωργόπουλος Γιάννης, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αγωνιζόμενος με το Νο 1 του ταμπλό. Στην κατηγορία Κ-12 η Φιλομήλα Πετρίδου αγωνιζόμενη στα προκριματικά κατάφερε να περάσει στο κυρίως ταμπλό, και η Γεωργοπούλου Ναταλία, στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλαδικό τουρνουά έφθασε στις 16 καλύτερες αθλήτριες.

Στην κατηγορία Α-14 αγωνίστηκε ο Μιχάλης Ανανιάδης, ο οποίος πέρασε στο κυρίως ταμπλό και ο Λούκας Στέργιος, ενώ στην κατηγορία Κ-14 συμμετείχε η Λούκα Βιργινία.

Στην κατηγορία Α-16, ο Εξιζίδης Μάγιερ Τζέισον και ο Τρίκκας Νίκος έφθασαν στους 8 καλύτερους του τουρνουά ενώ ο συναθλητής τους, Εξιζίδης Μάγιερ Τέιλορ κατέκτησε την 3η θέση. Στην ίδια κατηγορία, οι δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας, Εξιζίδης Μάγιερ Τέιλορ και Τρίκκας Νίκος αγωνιζόμενοι στο ταμπλό του διπλού κατέκτησαν την 1η θέση, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο αθλητής του Ομίλου, Εξιζίδης Μάγιερ Τζέισον με τον συμπαίκτη του Μάνο Σταύρου.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές/ αθλήτριες για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, καθώς επίσης και τον προπονητή του συλλόγου, Σταύρο Κουκουλομάτη για την εξαιρετική δουλειά του.