Στη Βέροια προετοιμασία της εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης

ping-pong

Στη Βέροια θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών και γυναικών, το διάστημα 11-19 Αυγούστου! Ως γνωστόν, ο δήμος της Βέροιας απηύθυνε τη σχετική πρόσκληση στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α., η τελευταία ανταποκρίθηκε με χαρά και αυτό το προπονητικό καμπ θα δώσει την ευκαιρία για την πρώτη επίσκεψη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων στην όμορφη πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας.

Το επόμενο διάστημα θ' ανακοινωθούν τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών, που θα πάρουν μέρος στην πρώτη, μετά το 2012, συγκέντρωση προετοιμασίας στην περιφέρεια (προηγήθηκε το Καρπενήσι για τους άνδρες το 2011 και το 2012), ενώ αναμένονται απαντήσεις από το εξωτερικό για το ποιοι ξένοι διεθνείς μπορούν να έρθουν και να μετάσχουν στη διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι η πρόταση από τη Βέροια ήταν να φιλοξενήσει τους αθλητές στο Σέλι και να τους παραχωρήσει το Φιλίππειο γυμναστήριο για τις προπονήσεις τους. Στον γνωστό ορεινό προορισμό εξασφαλίζεται η διαμονή και η διατροφή των μελών της αποστολής, καθώς ο δήμος έχει εκεί δικούς του ξενώνες, ενώ στην πόλη και στο γυμναστήριο, που έχει φιλοξενήσει και τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, θα γίνονται οι προπονήσεις στο Φιλίππειο.

Είναι σίγουρο ότι η έλευση των εθνικών μας ομάδων θ' αποτελέσει σημαντικό αθλητικό γεγονός για την πόλη, καθώς με τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βέροιας και τον Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βέροιας η περιοχή είναι πολύ δραστήρια στο άθλημα.