Επιτυχημένος ο ποδηλατικός αγώνας Σελίου

Podilatikos seli

Την Κυριακή 9 Αυγούστου ο Τουριστικός Όμιλος Σελίου σε συνεργασία με το ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας διοργάνωσε τον 21ο Ποδηλατικό Αγώνα Βουνού Σελίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου με συμμετοχή 73 ανηλίκων και 2 ενήλικων αγωνιστών . Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους συντελεστές οι οποίοι συνέβαλαν με επιτυχία στην ολοκλήρωση του ποδηλατικού αγώνα: ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας, Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος,Πρόεδρο Εθνικού χιονοδρομικού κέντρου Σελίου,Κατάστημα «Οικοκίνηση» για τα δώρα που προσέφερε στους νικητές, τους ιατρούς Πέτρο Φύκατα και Ιωάννη Γιαννούλη, όλους τους εθελοντές, τους φίλους και τους γονείς των παιδιών.

παιδικό πάρτι

Την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 το απόγευμα, ο Τουριστικός Όμιλος Σελίου διοργάνωσε στην πλατεία του χωριού παιδικό πάρτυ με κλόουν και ξυλοπόδαρους με μεγάλη συμμετοχή παιδιών. Η εκδήλωση ήταν ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών με ομαδικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, παντομίμα και μουσικοχορευτικούς διαγωνισμούς. Οι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα ένα όμορφο απόγευμα στο ορεινό Σέλι.