Ο δήμαρχος Βέροιας υποδέχθηκε την εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Dimarxos-Antisfairisi

Τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδα ανδρών και γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κώστα Βατσακλή, την διεθνή αθλήτρια Φιλαρέτη Εξάρχου και τον προπονητή των δύο τοπικών συλλόγων Γιώργο Τσιαλτσούδη, δέχθηκε σήμερα Τρίτη ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Όπως είναι γνωστό, η Εθνική μας ομάδα προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Αικατερίνμπουργκ της Ρωσίας και φιλοξενήθηκε από το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας στο Σέλι και στη Βέροια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής τόνισε ότι «είχα επισκεφθεί την όμορφη Βέροια στο αναπτυξιακό τουρνουά που είχε γίνει τον χειμώνα που μας πέρασε και είχα συζητήσει με τον Αντιδήμαρχο κ. Κορωνά και τον βεροιώτη προπονητή Γιώργο Τσιαλτσούδη, ρωτώντας τους για τις συνθήκες στο Σέλι, για την καλύτερη φυσική κατάσταση. Παράλληλα εξετάσαμε και την περίπτωση του «Φιλίππειου» γυμναστηρίου, για να τοποθετηθούν τα τραπέζια των ασκήσεων, μιας και δεν υπήρχαν προπονήσεις για το χάντμπολ. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές και στις δύο περιπτώσεις. Πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή προετοιμασία και θα το δούμε μέσα από τα αποτελέσματα.

Η φιλοξενία που τύχαμε ήταν εξαιρετική. Και αυτό που λέω είναι λίγο. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας και τον φορέα αθλητισμού, τα παιδιά στο καταφύγιο, τη μαγείρισσα, τον οδηγό που μας μετέφερε, τον καθένα που συνέβαλε ώστε να έχουμε στην διάθεσή μας όλα αυτά που χρειαζόμασταν. Ότι έκαναν, το έκαναν με κέφι, ευγένεια, πολύ διάθεση και φιλοξενία. Είμαστε ευγνώμονες. Ήταν μια πολύ οργανωμένη δουλειά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάτι που πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο στην προβολή του αθλήματος που είναι ήδη διαδεδομένο στη Βέροια».

Ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης επισήμανε πως «μας ικανοποιούν αυτά που μας λέτε. Μας κάνουν χαρούμενους που συμβάλλαμε στην σωστή προετοιμασία της εθνικής μας. Ευχαριστημένοι κι εμείς που σε δύσκολες εποχές καταφέραμε να σας ικανοποιήσουμε. Θα είστε πάντα ευπρόσδεκτοι και σας περιμένουμε και του χρόνου. Ελπίζουμε η προετοιμασία που κάνατε εδώ να αποδώσει και να λέμε κι εμείς ότι ήμασταν το γούρι».

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της Εθνικής μας ομάδας τόνισε ότι «είναι μεγάλη τιμή που ήρθατε στη Βέροια και το Σέλι. Με τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις, συγκαταλέγεστε στις κορυφαίες εθνικές ομάδες. Ακούσαμε πολύ καλά λόγια από τους συμπολίτες μας. Χωρίς βεντετισμούς και με το ήθος σας κοσμήσατε την κοινωνία μας, το αθλητισμό και την επιτραπέζια αντισφαίριση. Ευελπιστούμε να ξανασυναντηθούμε».

Ο πρώην αθλητής και νυν προπονητής του ΑΣΕΑ και του ΟΕΑ Βέροιας Γιώργος Τσιαλτσούδης εκ μέρους των δύο σωματείων της πόλης είπε «ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε η Εθνική ομάδα, όπως επίσης το ΚΑΠΑ και τον Δήμο Βέροιας για τις προσπάθειες που κατέβαλε, έτσι η ολοκληρωθεί σωστά η προετοιμασία των αθλητών μας».

Τέλος η Φιλαρέτη Εξάρχου, εκπροσωπώντας τους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας, έδωσε αναμνηστικό δώρο στον Δήμαρχο Βέροιας, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το επίπεδο των συνθηκών της προετοιμασίας και ευχαριστώντας για την πολύ μεγάλη συμβολή του Δήμου Βέροιας.