Στην 3η θέση στο εφηβικό πρωτάθλημα ο Σκακιστικός Όμιλος Βέροιας

Στα πλαίσια του 8ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2015 ο Σ.Ο. Βέροιας κατέκτησε την 3η Θέση ισοβαθμώντας με άλλες 2 ομάδες (ΣΚΑΚΙΣΤΑΚΟ και ΛΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ). Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 10 ομάδες (Σ.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ,. ΣΚΑΚΙΣΤΑΚΟΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Σ.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Λ.Π. ΦΛΩΡΙΝΑ, ΣΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΓΣ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ, ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ) οι οποίες απαρτίζονται συνολικά από 6 παίκτες (4 αγόρια και 2 κορίτσια από 8 – 16 ετών).

Στην 5η και τελευταία αγωνιστική η ομάδα του ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ έκανε περίπατο εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ με το ισχυρό σκορ 4-2 για ακόμη μια φορα οι έφηβοι της ΒΕΡΟΙΑΣ απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές από τους παράγοντες των ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ "ως την ομάδα που διεκδικούσε τον τίτλο του πρωταθλήματος".

Αναλυτικά στον αγώνα με τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ έπαιξαν

Στην 1η Σκακιέρα: ΛΙΟΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΣΤΕΦΑΝ ΒΙΚΤΩΡ (0-1). Από την αρχή του αγώνα ο ΛΙΟΛΙΟΣ απέναντι στον ισχυρό αντίπαλο του διεκδικούσε πιθανόν εύκολη ισοπαλία μια και κατάφερε να τον βγάλει από την θεωρία του ανοίγματος αλλα τελικά ως γνωστός 'ΜΑΧΗΤΗΣ" θέλησε να μπει σε περιπλοκες με αποτέλεσμα να παραβιάσει την ισοπαλία και στο τέλος να χάσει από τον αντίπαλο του.

Στη 2η Σκακιέρα: ΛΑΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΟΣ - ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (0-1). Ο ΛΑΖΗΣ ενώ θα μπορούσε άνετα να κυριαρχήσει και να πάρει την νίκη παρ' όλα αυτά στο μέσω της παρτίδας έκανε ένα τραγικό λάθος λόγω αυτής της "σιγουριάς" που διακατέχει καμιά φορα τους σκακιστές. Παρα τις προσπάθειες που έκανε μέχρι το τέλος της παρτίδας να γυρίσει το παιχνίδι τελικά ο αντίπαλος του κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του.

Στην 3η Σκακιέρα: ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜ., 4η Σκακιέρα ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡ, 5η Σκακιέρα ΛΑΖΗ ΝΙΚΗ και στην 6η Σκακιέρα ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ κυριάρχησαν άνετα απέναντι στους ισχυρούς αντιπάλους τους φέρνοντας τέσσερις βαθμούς και την ισχυρή νίκη της ομάδας του ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

“Ένα μεγάλο μπράβο στην νεοσύστατη εφηβική ομάδα ΛΙΟΛΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΛΙΟΛΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΤΣΙΛΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΛΑΖΗ ΝΙΚΗ, ΛΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΠΙΠΕΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΕΜ. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και στον προπονητή τους ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΑΚΗ και τέλος και στους γονείς των παιδιών που στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια”, αναφέρει η ανακοίνωση του ομίλου.