Στους Μεσογειακούς Αγώνες αισθητικής γυμναστικής τα κορίτσια του Φιλίππου

filippos aisth gimn

Για τον Βόλο αναχωρούν τα κορίτσια της Αισθητικής Γυμναστικής για τους Μεσογειακούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 29-31 Ιανουαρίου. Η Αισθητική γυμναστική ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό ομαδικό άθλημα που συνδυάζει την ρυθμική γυμναστική ,τον χορό και στοιχεία από την ακροβατική γυμναστική είναι σχετικά καινούργιο άθλημα στην Ελλάδα παρόλο που στον υπόλοιπο κόσμο είναι ευρέως γνωστό και αγαπητό. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ φέτος ξεκίνησε να το αναπτύσσει και αγωνιστικά!

Οι αθλήτριες του Φιλίππου κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο είχαν πάρει την πρόκριση από το Ελληνικό Φεστιβάλ που έγινε το Νοέμβριο του 2015 στην Λάρισα. Με 2 συμμετοχές θα αγωνιστούν τα κορίτσια στην κατηγορία των 10-12 και 12-14 όπου θα εκπροσωπήσουν την πόλη της Βέροιας αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα καθώς θα παίξουν με το εθνόσημο της.

Στην κατηγορία των 10-12 συμμετέχουν οι αθλήτριες: Αφένδρα Ευαγγελία , Κριαρά Ελπίδα-Σταυρούλα, Κιάτση Κατερίνα, Κατσικάρη Σοφία , Μητριτώνη Αννα -Μαρία, Σαράφη Στεφανία, Σιμόνσκα Τβετελί-Νικόλ, Φασίδου Ξένια και Χαβέλα Ελένη και την ομάδα 12-14 χρονών οι αθλήτριες Εμμανουήλ Ελένη, Κατσούρα Ανδριάνα, Πατσιαβούρα Μερόπη, Παπανώτα Δήμητρα, Πινακούδη Ροδούλα Κυλίντζη Βαρβάρα και Σπανού Ελένη.