Ξεκινάει η ακαδημία τένις του Νηρέα

nireas tennis

Με το σύνθημα ''ΤΕΝΝΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ'', ξεκινάει τις προπονήσεις η Ακαδημία Τέννις του Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 15.00.

Στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, σε περιβάλλον καταπράσινο και ιδανικό για άθληση και ανανέωση λειτουργεί ακαδημία τέννις για παιδιά και ενήλικες. Έμπειροι και υπεύθυνοι προπονητές με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη για το άθλημα αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος και να σας βοηθήσουν να συνδυάσετε την άσκηση με την ψυχαγωγία!!!

Το tennis αποτελεί το ιδανικό άθλημα για κάθε φύλο και ηλικιακή ομάδα ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης, σωματοδομής και οικονομικού στάτους. Πρόκειται για αερόβια άσκηση, που απαιτεί συγχρόνως δύναμη και ταχύτητα, ασκεί όλο το σώμα και συμβάλλει στο κάψιμο πολλών θερμίδων (από 500 - 700 θερμίδες την ώρα). Πέρα όμως από τη δύναμη και την ταχύτητα χρειάζεται τεχνική, φαντασία και στρατηγική!

"Επισκεφτείτε μας για να σας εισάγουμε στο τέννις, στο άθλημα του σεβασμού, στο άθλημα για μια ζωή!!!" αναφέρει ο Νηρέας.

Λειτουργούν τα τμήματα:

-Mini tennis απο 4 εώς 7 ετών
-Junior tennis απο 8 εώς 16 ετών
-Τμήμα προχωρημενων 11 εώς 17 ετών
-Τμήμα ενηλίκων fun tennis 17-60 ετών

Πληροφορίες: 23310 75490.