Οι νικητές στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα tennis 5 Ε2

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα tennis 5 Ε2 , για Αγόρια και Κορίτσια 10, 11 και 12 ετών. Με συμμετοχές που άγγιξαν τους εκατό αθλητές/τριες , αγωνίσθηκαν στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ στο Μακροχώρι, από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου σε κλειστά ταμπλό των 32 στα προκριματικά και στο κυρίως ταμπλό.

Νικητές αναδείχτηκαν στα μονά των Αγοριών

1ος ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ( Ο.Α.Φοίβος Λάρισας )

2ος ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ο.Α.Φοίβος Λάρισας )

Στα μονά Κοριτσιών

1η ΜΠΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ( Πεύκη Γ. Καλοβελώνης )

2η ΝΟΒΡΑΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ( Ο.Α.Τούμπας)

Στα Διπλά αγοριών

1οι ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ / ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ( Φοίβος Λάρισας )

2οι ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ( Ο.Α.Πτολεμαϊδας ) / ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (Ο.Α.Φοίβος Λάρισας )

Στα Διπλά Κοριτσιών

1ες ΜΠΑΞΟΠΟΥΛΟΥ( Πεύκη Γ. Καλοβελώνης ) / ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ( Γ.Α.Σ.Καράτε Ερμής )

2ες ΚΟΚΟΥΛΑ / ΠΑΛΙΟΥΡΑ ( Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος

Το Πρωτάθλημα διοργάνωσε ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤ/ΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με εντολή της Ε.Φ.Ο.Α. και της Γ΄ Ένωσης σωματείων αντ/ρισης Κ.Δ. Μακεδονίας.

"Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση των αγώνων, την επιδιαιτητή κ. Παλαιστή Ντέπη , τους ανθρώπους του ΚΑΠΑ και του ΔΑΚ για την καλή συνεργασία, τον γιατρό των αγώνων κ. Τόπη Γιώργο, τους γονείς, όπως επίσης τους αθλητές που συμμετείχαν και έδωσαν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει τους αθλητές του που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα , τον Βαν Ντερ Σπόελ Αλκιβιάδη, ο οποίος αγωνίσθηκε στο M.D. και τους Παυλίδη Γρηγόρη και Στεφανίδου Ελευθερία οι οποίοι αγωνίσθηκαν στο ταμπλό των προκριματικών" αναφέρει η ανακοίνωση.