Το ΚΑΠΑ συγχαίρει την Αναστασία Γιουβανάκη για την συμμετοχή της στην Εθνική Ρυθμικής Γυμναστικής

giouvanaki

Από το ΚΑΠΑ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Θερμά συγχαρητήρια στην ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ αθλήτρια του Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ για τις επιδόσεις της στον αθλητισμό και στη μαθητική της πρόοδο.

Η 16χρονη αθλήτρια εδώ και ένα χρόνο είναι μόνιμο στέλεχος της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΟΜΑΔΑΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στο ΑΝΣΑΜΠΛ. Διαμένει στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είναι μέλος της πεντάδας του ΑΝΣΑΜΠΛ και μαθήτρια του 3ου Λυκείου Δάφνης.

Η γρήγορη εξέλιξη της σαν αθλήτρια της άνοιξε την πόρτα της ΕΘΝΙΚΗΣ μας, ενώ σαν μαθήτρια αρίστευε κάθε χρόνο. Η Βεροιώτισσα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ πρότυπο αθλήτριας-μαθήτριας με σκληρή δουλειά, αλλά με πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό και τα μαθήματα της έγινε το παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις νεότερες αθλήτριες της πόλης μας.

Με την ΕΘΝΙΚΗ μας ομάδα η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗ εμφανίστηκε σε διάφορα cup προετοιμασίας σε όλη την Ελλάδα. Κατόπιν σε τρία Παγκόσμια κύπελλα στο PESARO της Ιταλίας, στη Σόφια της Βουλγαρίας και στο KAZAN της Ρωσίας. Επίσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο ΒAQU του Αζερμπαϊτζάν εκεί όπου η Εθνική μας με θαυμάσια εμφάνιση πήρε την πρόκριση για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα που καθιερώθηκε να αρχίσει από το 2015.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ σήμερα εξακολουθεί να προπονείται σκληρά και επίμονα για τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που θα γίνει στις 24-29 Σεπτεμβρίου στη Σμύρνη της Τουρκίας με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας το 2016.

Είμαστε περήφανοι ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ που εκπροσωπείς την Βέροια αλλά και όλη την Β.Ελλάδα στους σπουδαίους αυτούς αθλητικούς αγώνες, δούλεψες σκληρά γι' αυτό και σου αξίζει κάθε επιτυχία!"