Προκρίθηκαν στο κύπελλο οι γυναίκες του Ποσειδώνα - Νίκες για τις κορασίδες στην Κατερίνη

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, τα κορίτσια του Ποσειδώνα κατάφεραν και δραπέτευσαν με τη νίκη (2-3 σετ) από το κλειστό των Γιαννιτσών απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου. Αυτό που έδωσε κυρίως τη νίκη στα κορίτσια της Βέροιας είναι εκτός από το επίπεδο και την τεχνική τους, το καθαρό μυαλό στο 5ο σετ. Και οι δύο ομάδες είχαν αυξομειώσεις στην απόδοση τους και αυτό έκανε τον αγώνα που απόλαυσαν εκατοντάδες φίλαθλοι συναρπαστικό.

Τα σετ 25-15, 17-25, 18-25, 25-17 και 15-17.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Τσιούχα Χρυσάνθη, η Τσιάμη Φρειδερίκη, η Ντακοπούλου Χρυσούλα και η Τράιου Ελένη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Κυριακίδου Γιώτα, Τσιάμη Φρειδερίκη, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Κυριαζάκη Χαρίκλεια, Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Βενετικίδου Αγάπη, Τσέα Μαρία, Ζησιού Κορνηλία, Ανδρονικίδου Φωτεινή, Κοντοπούλου Μαρία.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1 - 3

Φανταστικό απόγευμα είχαν οι κορασίδες του Ποσειδώνα. Εχοντας δύναμη, μυαλό και καρδιά, με εξαιρετική εμφάνιση, νίκησαν την ομάδα του Αρχέλαου στην Κατερίνη με 1-3 σετ. Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί οι κορασίδες του Αρχέλαου είναι μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη επί χρόνια, ενώ η ομάδα της Βέροιας είναι φέτος ανανεωμένη. Τα κορίτσια έπαιξαν με πάθος, κυνήγησαν το σκορ με πείσμα και έδειξαν προσόντα που τα οδηγούν με δουλειά στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στον αγώνα απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα και χεροκρότησαν όλα τα κορίτσια.

Τα σετ 25-13, 19-25, 17-25 και 18-25.

Από τις νικήτριες όλα τα κορίτσια πήγαν πολύ καλά. Ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη και Βενετικίδου Αγάπη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Βενετικίδου Αγάπη, Σαράφη Μαρία, Κοντοπούλου Μαρία, Τσέα Μαρία, Τζίρου Αννα(libero), Καρανικόλα Φρειδερίκη, Τζιβάρα Καλλιόπη, Παπαευθυμίου Ολυμπία, ΓεωργιάδουΝίκη.