Ο ΕΟΣ Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

Στη γιορτινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΟΣ Νάουσας, στο χιονοδρομικό Τρία- Πέντε πηγάδια συμμετείχε σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του συλλόγου με εκπροσώπους της Πολιτείας, της Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, και πολλών φίλων του αθλητισμού.

Την Κυριακή στις 15/01/17 ο ΕΟΣ Νάουσας, γιόρτασε για άλλη μία φορά την κοπή της πίτας.

Ανοίγοντας την αυλαία της εκδήλωσης ο πρόεδρος κυρ Νίκος Βελής συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες και για τις σημαντικές διακρίσεις τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τονίζοντας και την πρωτιά του συλλόγου πανελλαδικά, σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία της Ομοσπονδίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Σταύρος Βαλσαμίδης εκ μέρους του Δήμου Νάουσας, ο κ. Γιώργος Μητσιάνης εκπρόσωπος του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 πηγάδια και ο κ.. Δήμος Γυρούσης, πρόεδρος της ΕΟΧΑ.

Τα τυχερά φλουριά έφεραν χαμόγελα στους αθλητές των αγωνιστικών ομάδων καθώς και στα φυτώρια των τμημάτων. Το χρυσό σήμα του Ε.Ο.Σ Νάουσας, κέρδισε το παλαιό στέλεχος και μέλος του συλλόγου, κ. Βασίλης Ζούζιας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις εγκάρδιες ευχές του προέδρου για ευόδωση των στόχων όλων των παιδιών την νέα χρονιά.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης για την υποστήριξη τους, τον κ. Μάντσιο Κοσμά τον κ.Ηρακλή Λεφούση και τον κ. Αιβατζίδη Παύλο.

Πρεμιέρα στα Πηγάδια

Ξεκινάει από τα 3-5 Πηγάδια αυτό το Σαββατοκύριακο 20-22/01 το αγωνιστικό πρόγραμμα για τη χιονοδρομία, με εξαιρετικές συνθήκες για τα αλπικά αγωνίσματα.
Ο ΕΟΣ Νάουσας καλείται για άλλη μια φορά να πρωταγωνιστήσει ώς διοργανωτής σύλλογος αγώνων FIS ΑΓΕΝ.
Ελπίζουμε στην αυξημένη διεθνή συμμετοχή και στην αρωγή των ανθρώπων του χιονοδρομικού που κάνουν ότι είναι δυνατόν για να έχουμε μια σπουδαία διοργάνωση.