Στην Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ ο αθλητής του Εν ΣώματιΥγιει, Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης

Ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), η εγκύκλιος κριτηρίων ένταξης στις ομάδες σχεδιασμού για το έτος 2017. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται λίστα με τα ονόματα 130 αθλητών και αθλητριών από 13 αθλήματα, που συγκεντρώνουν όλα τα προαπαιτούμενα στοιχεία, προκειμένου να ενταχθούν στις ομάδες, οι οποίες πήραν την έγκριση από την ομοσπονδία κατά το τελευταίο Δ.Σ.

Ανάμεσα στους αθλητές που εντάσσονται στις ομάδες σχεδιασμού για το 2017 (προεπιλογή για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας) είναι και ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης, ο οποίος εντάχθηκε μαζί με άλλους εννέα αθλητές στον σχεδιασμό για τη σύσταση της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2017 (Para Table Tennis).

Ο αθλητικός σχεδιασμός του 2017 περιλαμβάνει αφενός την προετοιμασία των αθλητών ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για το Ομαδικό (προκριματική φάση Πορτογαλία, 21-25/03/2017 και τελική φάση Ιταλία 01-07/05/2017) και αφετέρου την ανάδειξη νέων ελπιδοφόρων αθλητών.

Να επισημάνουμε ότι ο Καραγιάννης ήταν χάλκινος πανελληνιονίκης το 2012-13-15 στο Ατομικό (ΤΤ6) και το 2016 στο Ομαδικό (ΤΤ6-10) και βρίσκεται στις ομάδες σχεδιασμού για δέυτερη συνεχή χρονιά.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

1. Παναγιώτης Αγγελούδης, Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
2. Παναγιώτης Ιωάννου, Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ
3. Νικόλαος Καπλάνης, Π.Α.Σ.Κ.Α.
4. Θωμάς Καραγιάννης, Α.Σ. Α.Π.Π.Ε.Α. ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ
5. Ελευθέριος Μαυρής, Α. Σ. ΑμεΑ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ
6. Γεώργιος Μουχθής, Π.Α.Σ.Κ.Α.
7. Χρήστος Στάμου, Α. Σ. ΑμεΑ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ
8. Λάζαρος Τέλογλου, ΠΑ.Σ.Κ.Α.
9. Παντελής Χαρακλιάς, ΠΑ.Σ.Κ.Α.
10. Μάριος Χατζηκυριάκος, Π.Α.Σ.Κ.Α.