Έξι μετάλλια για τον ΕΟΣ Νάουσας στο Φαλακρό Δράμας

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των 6 συνολικά αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου - σκι δρόμων αντοχής με σκοποβολή από τα 50 μέτρα - το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Φαλακρό Δράμας.

Οι αθλητές κατάφεραν και τις δύο ημέρες των αγώνων, σε όλες τις κατηγορίες, να κερδίσουν συνολικά 6 χρυσά μετάλλια, 3 αργυρά και 2 χάλκινα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των υπολοίπων ομάδων, σε δύο ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες - σπριντ και ατομικό - οι οποίοι και χάριν της υποδειγματικής διοργάνωσης από τα στελέχη του ΕΟΣ Δράμας, αποτέλεσαν πραγματική διαφήμιση για το άθλημα. Εδώ θα πρέπει να εξάρουμε και την όλη προσπάθεια του οργανωτή συλλόγου ώστε να επιτευχθεί αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στον τομέα της ασφάλειας και των συνθηκών χιονοδρόμισης, με τις άρτια στρωμένες και σημασμένες πίστες.

Κανένας αθλητής δεν υστέρησε σε απόδοση και όλοι είδαν τους κόπους τους μιας χρονιάς να αποδίδουν καρπούς και να διακρίνονται στο δύσκολο αυτό αγώνισμα.

Η Γωγώ Νιμπίτη, στις γυναίκες πήρε την 2η θέση στο σπριντ και την 3η στο ατομικό, έχοντας καλό χρόνο στο σκι.

Η Φαίη Γιαννακοβίτη στις νεάνιδες πήρε την 2η θέση στο σπριντ και την 1η στο ατομικό, έχοντας ιδιαίτερα καλές βολές και σκι.

Ο Γιώργος Αναστασιάδης στους παίδες πήρε 1η στο σπριντ και 1η στο ατομικό, ήταν ασυναγώνιστος στο σκι και στις βολές.

Η Στελλίνα Γιαννακοβίτη στις κορασίδες πήρε 4η στο σπριντ και 1η στο ατομικό, με εξαιρετικές βολές και σκι.

Η Μαριλίζα Νιμπίτη στις κορασίδες ήταν 2η στο σπριντ και 3η στο ατομικό, και είχε θεαματική βελτίωση στο σκι και στη σκοποβολή.

Η Μάρα Τσιάρκα στις παγκορασίδες βγήκε 1η και στους δύο αγώνες κερδίζοντας άνετα λόγω της πολύ καλής της απόδοσης στο σκι.

To επόμενο ραντεβού των αθλητών με τους αγώνες θα είναι το σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου στους ΠΑΧ δρόμων αντοχής στα 3-5 Πηγάδια.