Logo

Ο Πετρόπουλος ανανέωσε την παραμονή του στον σύλλογο "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφική περίοδος των αθλητικών σωματείων για Αθλητές με Αναπηρίες, μετά την ανακοίνωση του Πρακτικού της Επιτροπής Μετεγγραφών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.

Το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, μετά την άριστη συνεργασία που είχε με τον -υπό μορφή δανεισμού- αθλητή Πετρόπουλο Ευστράτιο και μετά από σύμφωνη γνώμη του ίδιου, αλλά και του Π.Α.Σ.Κ.Α που ανήκει, αποφάσισε την ανανέωση της υποσχετικής μετεγγραφής του για -τουλάχιστον- ακόμα ένα χρόνο.

Έτσι ο 29χρονος αθλητής, θα προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του στην Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Para Table Tennis - Κατ. 10) του "Εν Σώματι Υγιεί", όπου πέρυσι κατάφερε να καταταγεί 2ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό (ΤΤ8-10) και 3ος Πανελληνιονίκης στο Ατομικό (ΤΤ10) και . Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Πετρόπουλος, έχει ακόμα μια 2η θέση στο Ομαδικό (ΤΤ6-ΤΤ10) και μια 3η θέση στο Ατομικό (ΤΤ10) από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2016 με την ομάδα του Π.Α.Σ.Κ.Α.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb